Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"Todo Mundo", cântecul oficial al Campionatului Mondial Brazilia 2014 - VIDEOCLIP

"Todo Mundo" interpretat de Gaby Amarantos și grupul de samba Monobloco este cântecul oficial al Campionatului Mondial Brazilia 2014 - VEZI VIDEO

Publicat

pe

Gaby Amarantos și Monobloco - "Todo Mundo" (Campionatul Mondial FIFA Brazilia 2014)
Gaby Amarantos și Monobloco - "Todo Mundo" (Campionatul Mondial FIFA Brazilia 2014)

Primul cântec oficial al Campionatului Mondial de fotbal din Braziliz 2014 se intitulează "Todo Mundo". Melodia este interpretată de Gaby Amarantos alături de grupul de samba Monobloco. Tema muzicală a campionatului se bucură și de un videoclip optimist și vesel, pe care îl puteți vedea mai jos. Melodia are un sound atrăgător, de vară. Pe refren se aude tare "yo quiero gol" (eu vreau gol).

Gaby Amarantos și Monobloco - "Toto Mundo" (Campionatul Mondial FIFA Brazilia 2014)

Gaby Amarantos și Monobloco - "Toto Mundo" (Campionatul Mondial FIFA Brazilia 2014)

Clipul, lansat de Coca-Cola, unul dintre sponsorii principali, are scopul de a îmbunătății imaginea Campionatului Mondial 2014, pătată de protestele violente din Brazilia, din ultima perioadă. Costurile ridicate ale găzduirii evenimentului au trezit revolta în cetățenii brazilieni. Aceștia susțin că sumele mari de bani sunt irosite, în loc să fie utilizate pentru sănătate și educație. În ultimii ani în Brazilia a început să se formeze o clasă socială de mijloc, mult mai educată, care nu mai este dispusă să accepte corupția politicienilor. Campionantul Mondial de fotbal va avea loc anul viitor, primul meci fiind programat pe 12 iunie în Sao Paolo.

Gaby Amarantos a început să aibă succes începând cu anul 2000, când a devenit una dintre artistele de referință ale genului muzical tecno brega. Acest stil a luat naștere în nordul Braziliei, în special în Belem. În principal tecno brega înseamnă remixarea a unor piese tradiționale sau din perioada anilor '80. Artista de 34 de ani s-a bucurat anul trecut la premiile MTV Video Music Brazil de 4 nominalizări. Aceasta a plecat acasă cu 3 trofee, la categoriile Cea mai bună copertă de album, Cea mai bună artistă și Artistul anului.

Grupul Monobloco este cunoscut pentru aparițiile sale la Carnavalul Rio de Janeiro. Acesta a devenit foarte popular în rândul tinerilor datorită sound-ului tineresc pe care l-au adoptat. Spre deosebire de majoritatea formațiilor care abordează doar genul samba, Monobloco face un mix de mai multe stiluri și ritmuri precum coco, ciranda, marcha și în special samba-rock și funk.

Gaby Amarantos și Monobloco - "Todo Mundo" (Campionatul Mondial FIFA Brazilia 2014)

Comentează

Trending