Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The dAdA caută femeia ideală în noul "GPS" feat. Zhao - VIDEOCLIP

The dAdA a lansat clipul noulu single "GPS" feat. Zhao. Piesa prezintă povestea haioasă a burlacului care, în căutarea femeii ideale, schimbă mereu direcția

Publicat

pe

Secvență clip The dAdA - "GPS" feat. Zhao
Secvență clip The dAdA - "GPS" feat. Zhao

Trupa The dAdA a lansat videoclipul noului single realizat în colaborare cu Zhao. Melodia se intitulează "GPS", iar clipul, pe care îl puteți urmări mai jos, este colorat și plin de de voie bună. Piesa pop este produsă în colaborare cu DeMoga Music și îmbină accente de reggae și urban rap, fiind perfectă pentru vara toridă.

The dAdA - "GPS" feat. Zhao

The dAdA - "GPS" feat. Zhao │ FOTO: www.facebook.com

Mesajul piesei este unul optimist și haios, dar care are în spate o poveste mereu adevărată, cea a burlacului care, în căutarea femeii ideale, schimbă constant direcția. Single-ul "GPS" surprinde fanii trupei prin colaborarea inedită cu Zhao. Rapperul este cunoscut pe piața muzicală cu colaborări la piese precum "Domnișoare" sau "Bani din cer". În cazul piesei "GPS", acesta reușește să dea o culoare urbană.

Videoclipul a fost filmat în regia lui Florin Botea și urmează linia piesei și se pliază pe ideea centrală - schimbarea continuă a partenerei în căutarea celei perfecte, destinația finală pe GPS. Filmările pentru clip au durat o zi și s-au desfășurat într-un loc mai puțin obișnuit din București - hala United Wheelers, un cimitir de mașini vechi unde se restaurează automobile vintage. Astfel, decorul a fost alcătuit din hamace, motociclete, mobilier-componente de mașini și un bus-bar funky care a creat un cadr unicat și neconvențional.

Trupa The dAdA s-a înființat în iunie 2010 când patru tineri talentați și-au unit forțele și ideile muzicale pentru a crea o formație care să răspundă nevoii de distracție a românilor. The dAdA cântă mereu cu zâmbetul pe buze despre viață și problemele de ordin social ale României. Grupul își propune să creeze un nou concept muzical cu influențe pop, rock, reggae și "dadaistice". The dAdA îmbină ironia și umorul sarcastic cu liniile vocale melodioase pentru a descreți frunțile publicului românesc. Trupa, formată din Septimiu Urzică (voce și chitară), Theodor Nicolae (chitară și backing vocals), Mihai Ungureanu (bas și backing vocals) și Marian Bobiceag (tobe și percuție) deși este la început de drum are deja în palmares un loc doi câștigat în cadrul concursului Stufstock Newcomers 2010.

The dAdA - "GPS" feat. Zhao

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Eqzu4r2kSC0]

Trending