Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Sting lansează un nou album în luna septembrie, "The Last Ship"

Sting va lansa pe 24 septembrie 2013 cel de-al 11-lea material discografic din cariera solo intitulat "The Last Ship". Pe 31 iulie Sting va concerta la București la Romexpo in cadrul turneului Back To Bass. În deschiderea concertului vor cânta Mike & The Mechanics și James Walsh (Starsailor).

Publicat

pe

Sting
Sting │ FOTO: www.facebook.com

Au trecut zece ani de la ultimul album Sting insă artistul a dezvăluit că pe 24 septembrie 2013 va lansa cel de-al 11-lea material discografic din cariera solo. Sting nu a mai lansat un album cu compoziții noi de la "Sacred Love", din 2003, de atunci acesta fiind ocupat cu reuniunea trupei The Police și turneul mondial alături de foștii colegi, cu înregistrarea unui album cu piese de Crăciun dar și cu reînregistrarea pieselor de pe cel de-al 5-lea album The Police, "Synchronicity", alături de o orchestră.

Sting

Sting

Noul album poartă numele "The Last Ship" iar muzica a fost compusă pentru un musical care va avea premiera pe Broadway în 2014. Povestea este declinul din 1980 a industriei de nave maritime din Wallsend, orașul natal al lui Sting.

Sting revine la București cu turneul Back To Bass. Noul concert Sting se va desfășura la Romexpo pe 31 iulie 2013 și va avea în setlist cele mai cunoscute piese ale sale. Artistul va fi acompaniat de o trupă formată din cinci instrumentiști - vechiul său colaborator, chitaristul Dominic Miller, Vinnie Colaiuta (tobe), David Sancious (clape), Peter Tickell (vioară electrică) și Jo Lawry (voce). Mike & The Mechanics și James Walsh (Starsailor) au fost invitați de Sting să cânte în deschiderea concertului său de la București.

Bilete la concertul Sting de la Romexpo

Biletele se găsesc la vânzare în Rețeaua Eventim și online, pe eventim.ro. Primele 2000 de bilete din fiecare categorie vor avea prețuri reduse cu 20%. Prețurile sunt următoarele:

  • Tribuna - 479.25 lei
  • Golden Circle -    272.64 lei
  • Silver Circle - 204.48 lei
  • Normal Circle - 144.84 lei

Compozitor, interpret, autor, actor, activist - Sting s-a născut în orașul englez Newcastle, iar în 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alături de Stewart Copeland și Andy Summers. Formația a lansat cinci albume, a câștigat șase Premii Grammy, iar în 2003 a fost introdusă în The Rock and Roll Hall of Fame.

Sting - "Englishman In New York"

Trending