Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sore a lansat noua piesă "Bad Boy is Back" feat. Dorian - LYRIC VIDEO

Sore revine cu un nou single, "Bad Boy is Back", interpretat împreună cu Dorian. Piesa este electrizantă și curajoasă, cu puternice influențe reggae.

Publicat

pe

Sore și Vali Bărbulescu la foto shooting pentru "Bad Boy is Back"
Sore și Vali Bărbulescu la foto shooting pentru "Bad Boy is Back" │ FOTO: www.facebook.com

Sore revine vara aceasta cu un nou single intitulat "Bad Boy is Back", realizat în colaborare cu Dorian. Piesa, pe care o puteți asculta mai jos, este electrizantă și curajoasă, având puternice influențe de reggae. Single-ul vine succesul înregistrat cu "Beautiful life" lansat în luna februarie.

Sore - "Bad Boy is Back" single 2013

Sore - "Bad Boy is Back" single 2013 │ FOTO: www.facebook.com

""Bad Boy is Back" reprezintă o evoluție firească a carierei mele, după cele trei single-uri deja lansate, "Love is music", "Different" și "Beautiful life", cu un numitor comun: nonconformismul

Sunt convinsă că multe fete se vor regăsi în această melodie, având în vedere că mereu există cineva special care ne-a rămas în minte. De asemenea, băieții vor zâmbi cu gândul la acea fată pe care o vânează cu colțul ochiului. Vara se nasc flirturile memorabile, așa că…Bad Boy is Back this summer", a spus Sore.

Piesa vorbește despre o poveste de dragoste neterminată, iar muzica și textul sunt realizate de Sore împreună cu echipa HaHaHa Production, printre care se numără și Dorian, un tânăr rapper talentat, care a lansat deja două melodii de succes și pregătește alte proiecte muzicale inedite.

""Bad Boy is Back" este o piesă în limba engleză și îmi doresc ăa aibă succes internațional. Am lucrat excelent cu Sore, suntem prieteni și ne înțelegem foarte bine și din punct de vedere artistic", a spus Dorian.

Pentru fotografiile de promovare artista a lucrat cu nimeni altul decât Vali Bărbulescu, a cărui mână și apare în imaginea de mai sus. Cu siguranță, Sore pregătește și un videoclip pentru piesă, pe care îl vom vedea cât mai curând. În prezent artista se află în turneu național cu LaLa Band, dar în același timp susține și o serie de concerte solo. În plus, la începutul lunii iunie, Sore și colegii săi și-au luat rămas bun de la serialul de televiziune de la care început totul, "Pariu cu Viața".

Sore - "Bad Boy is Back" feat. Dorian

Trending