Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Sonny Flame a lansat, la cererea fanilor, clipul "Vin" - VIDEOCLIP

Sonny Flame a ascultat de dorința fanilor și a lansat clipul piesei "Vin". Filmările au avut loc în Republica Dominicană și nu au fost lipsite de peripeții.
Secvență clip Sonny Flame -

Secvență clip Sonny Flame - "Vin"

Sonny Flame a ascultat dorința fanilor și a lansat un videoclip pentru single-ul "Vin", pe care îl puteți vedea mai jos. Artistul este foarte încrezător că piesa, extrasă de pe albumul "Way of life", va fi hitul verii 2013. Clipul, realizat în regia lui Florin Botea, a fost filmat în Republica Dominicană și îl prezintă pe Sonny Flame în căutarea iubitei prin cele mai frumoase locuri din însorita insulă.

Secvență clip Sonny Flame - "Vin"

Secvență clip Sonny Flame - "Vin"

"Videoclipul este filmat în mare parte în Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane, unde am dorit să surprindem exact atmosfera latino-urbană de acolo. A ieșit exact ceea ce îmi doream, un clip călduros, care face trimitere la mesajul ce se regăsește în piesă", a declarat Sonny Flame.

Echipa de filmări a avut parte și de nenumărate peripeții, artistul fiind la un pas să se accidenteze serios.

"Am mers pentru prima dată în viață pe motocicletă, am învățat chiar acolo în plină stradă, a fost foarte distractiv, dar pe lângă asta, am fost la un pas să mă accidentez destul de grav. Motocicleta respectivă nu prea avea frâne și în timp ce coboram o pantă era cât pe ce să intru într-o mașină din fața mea, am încercat să nu intru în panică și deși aveam ceva viteză, am luat decizia să trec printr-un spațiu de nici măcar un metru, dintre mașina din fața mea și cea din dreapta acesteia. Totul a fost la mustață și s-a petrecut într-o fracțiune de secundă… echipa a răsuflat ușurată pentru că se așteptau să o comit, dar iată că Dumnezeu a fost acolo, din nou.

Ideea este că m-am îndrăgostit de mersul pe motor, chiar și după această experiență un pic periculoasă, și intenționez să-mi cumpăr unul. Evident că îl voi lua pe acela cu cele mai bune frâne. Au mai fost și altele, dar vă las să le descoperiți urmărind clipul! BigUp!", a mai spus Sonny.

Sonny Flame - "Vin"

Citește mai multe despre Sonny Flame
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vunk a lansat "Așa, și?!" - LYRIC VIDEO

Ascultă noul single Vunk, "Așa, și?!", doza de optismism și altrusim necesare unui trai sănătos, în opinia lui Cornel Ilie...

Închide