Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Solistul Dream Theater, James LaBrie, a lansat piesa "Agony" - AUDIO

Solistul trupei Dream Theater, James LaBrie, va lansa cel de-al treilea album solo intitulat "Impermanent Resonance". Primul extras pe single care promoveaza acest produs este piesa "Agony".

James LaBrie

Dream Theater va lansa cel de-al 12-lea album de studio în luna septembrie însă până atunci solistul trupei, James LaBrie va lansa pe 29 iulie cel de-al treilea album solo intitulat "Impermanent Resonance". Primul extras pe single care promoveaza acest produs este piesa "Agony" și poate fi ascultat mai jos.

James LaBrie

James LaBrie

Pentru înregistrarea acestui material LaBrie a apelat la chitaristul chitaristul Marco Sfogli, basistul Ray Riendeau (Halford, Machines Of Loving Grace), bateristul Peter Wildoer și clăparul Matt Guillory. Discul a fost mixat și masterizat în studioul Fascination Street din Suedia de către Jens Bogren, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Kreator, Opeth, Katatonia, Soilwork, Devin Townsend sau Amon Amarth. "Impermanent Resonance" este distribuit prin intermediul casei de discuri InsideOut Music.

Dream Theater va lansa noul album, "self-titled", pe 24 septembrie prin intermediul casei de discuri Roadrunner Records. Materialul este produs de John Petrucci și a fost înregistrat în studioul Cove City Sound din Glen Cove, New York. Cunoscutul Richard Chycki (Aerosmith sau Rush) a mixat discul care va fi disponibil în mai multe formate - standard, vinil, special-edition, limited edition și box set. În luna noiembrie americanii vor lansa și un nou DVD. Acesta poartă numele “Live At Luna Park“ și a fost filmat pe 19 și 20 august 2012 când trupa a susținut două concerte în Argentina, la Estadio Luna Park din Buenos Aires.

James LaBrie - "Agony"

Tracklist "Impermanent Resonance":

 • Agony
 • Undertow
 • Slight Of Hand
 • Back On The Ground
 • I Got You
 • Holding On
 • Lost In The Fire
 • Letting Go
 • Destined To Burn
 • Say You're Still Mine
 • Amnesia
 • I Will Not Break

Citește mai multe despre Dream TheaterJames LaBrie
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pet Shop Boys a lansat un nou clip "Vocal" - VIDEOCLIP

După apariția discului "Elysium", în luna septembrie 2012, formația britanică Pet Shop Boys va lansa pe 15 iulie nou album...

Închide