Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Smiley a lansat "Criminal" feat. Kaan - AUDIO

Ascultă noul single Smiley, "Criminal" feat. Kaan, o melodie dance, de club, care deși nu are versuri "de sezon", are ritmul potrivit pentru petreceri.
Smiley -

Smiley - "Criminal"

Urmărește-ne pe

Piesele de vară nu trebuie neapărat să vorbească despre mare, soare și insule tropicale. Asta înțelegem cel puțin din abordarea lui Smiley, care în ciuda sezonului estival ce tocmai a început, alege să lanseze o piesă cu o tematică diferită. Noul său single se numește "Criminal" și este o melodie dance, de club, care deși nu are versuri "de sezon", are ritmul potrivit pentru petrecerile ce se vor încinge pe litoral, în capitală și în toată țara. Pentru această piesă Smiley a colaborat cu Maria Andrei Tiberiu (versuri, muzică), Kaan Gulsoy (versuri, voce) și  Cazan Serban Ionuț (muzică). Single-ul este produs de HaHaHa Production, casa de discuri a artistului.

Smiley - "Criminal"

Smiley - "Criminal"

"Așa cum v-am obișnuit, voi sunteți primii care ascultați piesele mele noi. Mă bazez pe share-urile voastre, pe gândurile frumoase și criticile constructive :)" - mesajul transmis de Smiley fanilor pe pagina oficială de Facebook.

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântăreț, compozitor, producător, prezentator TV și actor,  Smiley și-a câștigat primii fani alături de membrii trupei Simplu, unde a activat ca solist. În perioada 2002 - 2006 lansează alături de colegii din Simplu albumele "Oare știi" (2002), "Zece" (2004), "RMX Simplu" (2006), "Simplu Best Of" (2006), "Oficial îmi merge bine" (2006), toate primind discul de aur. În 2008 apare primul său album solo, "În lipsa mea", recompensat cu premiul "Best album" la Romanian Music Awards.  A urmat apoi albumul "Plec pe Marte", ce a inclus hiturile: "Plec pe Marte", "Love is for free" și "Dream girl". În 2012 lansează single-ul "Dead man walking", un nou succes pe piața muzicală românească, Smiley devenind cel mai difuzat artist pe posturile de radio și TV din țară. Anul trecut Smiley a câștigat premiile pentru "Best Producer" și "Best Website", la gala Romanian Music Awards de la Craiova.

Smiley feat. Kaan - "Criminal"

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Guetta a lansat "Every Chance We Get We Run" - VIDEOCLIP

Producătorul francez de muzică house, David Guetta, a lansat videoclipul unui nou single - "Every Chance We Get We Run"....

Închide