Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Silent Discotheque la B’ESTFEST 2013. "Petrecerile în șoaptă" revin

Ediția din acest an a B’ESTFEST Summer Camp a pregătit pentru cei care vor fi prezenți la festival încă o surpriză: conceptul de "petrecere în șoaptă" revine cu Silent Discotheque.

Publicat

pe

Silent Disco la B'estFest
Silent Disco la B'estFest

Ediția din acest an a B’ESTFEST Summer Camp a pregătit pentru cei care vor fi prezenți la festival încă o surpriză: conceptul de "petrecere în șoaptă" revine cu Silent Discotheque. De-a lungul celor trei zile ale festivalului, publicul va putea să se distreze, "în liniște", în Freedom Music Arena, începând cu ora 22:00, până în zorii zilei următoare. B’ESTFEST Summer Camp se va desfășura în weekendul 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park, București – Tunari.

Silent Disco la B'estFest

Silent Disco la B'estFest, credit: Adrian Scutariu

B’ESTFEST Summer Camp promite trei zile și trei nopți de experiență și libertate totală, iar pentru fanii pe care i-a obișnuit deja cu celebra "petrecere în liniște", ediția aceasta va avea o scenă în plus, dedicată exclusiv party-urilor "în gașcă". Silent Discotheque se va desfășura în cadrul Freedom Music Arena, și își va începe programul vineri, pe 5 iulie, cu Silent SoundSystem Opening Party, avându-i la butoane pe DJ Undoo, Bully, membrii Disco Sigaretta (Rocky Siffredo & Sick Carantino) si Got Bass (Owniga & Phlo Da Shaolin). Prezentata de Charlie Boy The Rabbit King, SNYGG și That Couch Funk Collective, sâmbătă este seara GOOD LIFE - un proiect de evenimente în care își dau întâlnire muzica fresh, iubitorii de party-uri, trenduri și unii dintre cei mai apreciați artiști internaționali ai momentului, alături de DJ autohtoni reprezentativi pentru zona muzicală abordată. Duminică, membrii Electrocord - NotSoCommonDJ șiThe Basstard - avându-l alături pe AltOm, vor închide programul Silent Discotheque.

Ediția din acest an de B’ESTFEST Summer Camp va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durată a celor trei zile de festival (150 RON), biletele pentru o singură zi (70 RON) și voucherele de camping (20 RON) se găsesc în pre-sale (pana pe data de 31 iunie) atât online pewww.MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu. Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.

B'ESTFEST 2012 - Silent Party

Comentează

Trending