Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Trupa INXS este subiect de serial în Australia

Un serial despre activitatea trupei INXS va fi produs de către Seven Network. Acesta se va intitula "Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS".

Publicat

pe

Michael Hutchence
Michael Hutchence

Un serial despre activitatea trupei INXS va fi produs de către  Seven Network, o reţea de televiziune din Australia. Acesta se va intitula "Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS", iar distribuţia a fost anunţată după numeroase speculaţii.

INXS ( În stânga formula originală, iar în dreapta actorii din serial care vor intepreta rolurile celor şase membrii)

INXS ( În stânga formula originală, iar în dreapta actorii din serial care vor intepreta rolurile celor şase membrii)

Astfel, în rolul solistului regretat Michael Hutchence îl vom regăsi pe tânărul actor Luke Arnold, care se aseamănă din punct de vedere fizic cu liderul INXS. Basistul formaţiei şi fondator al acesteia, Garry Gary Beers va fi interpretat de către Hugh Sheridan, un cunoscut actor şi cântăreţ din Australia. Chitaristul Tim Farriss va fi un rol jucat de către Nicholas Masters, toboşarul Jon Farriss este atribuit actorului Ido Drent, iar clăparul şi compozitorul trupei Andrew Farriss va fi jucat de către Andy Ryan. Pentru rolul chitaristului şi saxofonistului din band Kirk Pengilly, a fost ales Alex Williams, un actor cu potenţial, în opinia celor care au realizat castingul.

Managerul trupei INXS Chris Murphy şi cel care este unul dintre producătorii executivi ai acestui serial va fi interpretat de către Damon Herriman. Cei şase membrii ai formaţiei sunt implicaţi în mod direct în procesul de producţie, Tim Farriss declarându-se foarte emoţionat de modul în care filmările decurg.

"Am petrecut foarte mult timp cu această distribuţie şi sunt încântat. Uneori, am crezut că Michael este acolo, astfel că acest proiect îmi activează numeroase emoţii şi sensibilităţi", a completat chitaristul.

În momentul de faţă, se aleg actorii potriviţi pentru rolurile lui Bono - U2, bun prieten al solistului INXS, Paula Yates, cea care i-a dăruit lui Michael un copil, dar şi Kylie Minogue, una dintre iubitele îndrăgitului artist şi muza hit-ului "Suicide Blonde".

Acest serial va conţine numeroase scene şi momente pe care publicul larg nu le-a cunoscut niciodată, cu împletiri între planul profesional şi personal al artistilor menţionaţi. În Melbourne se vor desfăşura filmările, iar la finalul acestui an se preconizează că va exista rezultatul final.

INXS a rămas un nume de un mare succes apărut în industria muzicală din Australia, iar viaţa solistului Michael Hutchence a fost şi rămâne subiect de controverse şi întrebări. Înfiinţată în 1977, trupa a vândut peste 30 de milioane de albume doar în prima decadă de existenţă. A avut piese în fruntea topurilor muzicale în ţări de pe patru continente, şase albume de Top 10 în Marea Britanie, cinci albume de Top 20 în Statele Unite ale Americii şi 33 de hituri în ţara natală.

INXS - Never Tear Us Apart LIVE @ Wembley 1991

Trending