BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Rock'n'roll-ul revine. The Strypes: "Hometown Girls" - VIDEOCLIP

The Strypes, puștii britanici care s-au născut cu blues-ul și rock and roll-ul în sânge, au lansat o nouă piesă, "Hometown Girls". Urmărește videoclipul melodiei pe InfoMusic.
The Strypes -

The Strypes - "Hometown Girl" (secvență clip)

The Strypes, puștii britanici care s-au născut cu blues-ul și rock and roll-ul în sânge, au lansat o nouă piesă, "Hometown Girls". Dacă "Blue Collar Jane", single-ul pe care vi l-am prezentat la JOINewArtist, nu v-a convins, recomandăm noul videoclip al formației, care are dinaminca croită pe ritmul nebun de rock'n'roll. Da, o nouă generație se naște și din unghiul The Strypes viitorul sună bine.

The Strypes - "Hometown Girl" (secvență clip)

The Strypes - "Hometown Girl" (secvență clip)

The Strypes este o trupă născută parcă în trecut pentru a salva aparențele prezentului. Crescuți cu muzica greilor Chuck BerryBo DiddleyHowlin' WolfLittle Walter, Dr. Feelgood, The Rolling Stones, The Yardbirds și Lew Lewis, cei patru reprezentanți ai blues-ului și rock'n'roll-ului de altă dată ne fac să regândim ipoteza reîncarnării. Cu multă vână și un bagaj de cunoștințe muzicale intimidant, Evan Walsh (baterist, 15 ani), Peter O’Hanlon (bass, 16 ani), Josh McClorey (chitarist, 17 ani) și Ross Farrelly (solist, 16 ani) i-au impresionat până și pe Noel Gallagher, Dave Grohl și Elton John. Deși nu au încă un album de debut, au reușit să-și convingă ascultătorii cu doar două piese proprii, restul setlistului din concerte fiind completat de cover-uri.

La auzul muzicii The StrypesElton John s-a declarat imediat un fan dedicat, semnând chiar un contract cu trupa pentru producerea unui album. Deși ulterior cei patru s-au reorientat către Mercury Records, simpatia pentru ei a rămas neafectată.

"La vârsta de 16 ani au noțiuni despre R&B și blues pe care eu am reușit să le dobândesc în 65 de ani. Sunt ca o gură de aer proaspăt", declara Elton John la începutul lui 2013.

Pentru The Strypes toate aceste aprecieri nu fac decât să-i lase în aceeași stare de "coolness" naturală, născută într-o oarecare măsură dintr-o nuanță de timiditate. Spre exemplu, ochelarii a la Roy Orbison de care solistul nu se desparte niciodată sunt de fapt o formă de a masca tracul pe scenă, devenind ulterior un element definitoriu.

Cu gândul la anii de aur ai rock'n'roll-ului, ascultăm "Hometown Girls", cel mai recent single al băieților și așteptăm vești despre albumul de debut.

The Strypes - "Hometown Girls"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Emalkay şi DJ Hype la festivalul Delahoya

Emalkay şi legenda drum and bass-ului, DJ Hype vor concerta pe 14 iunie la festivalul Delahoya alături de cei de...

Închide