Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

ROA a lansat noul single "Pe Pace" - LYRIC VIDEO

ROA a lansat noul single "Pe Pace", extras de pe viitorul album. Melodia este perfectă pentru plajă, mare și distracție și vine însoțită de un lyric video.
ROA

ROA

Grupul ROA a revenit cu mult așteptatul single "Pe Pace", pe care îl puteți asculta mai jos. Melodia a fost compusă de Junkyard și Bogdan Popoian special pentru vară, mare și distracție. "Pe Pace" este un nou extras de pe viitorul material al trupei, care vine cu un sound ce înclină mai mult spre rock, decât spre electro.

ROA

ROA (Foto: www.facebook.com)

ROA (Rise Of Artificial) este un proiect fondat de Bogdan Popoiag (UNU’) și Cezar Stanciulescu (Junkyard). Prima piesă ROA, intitulată "Ne place", a fost lansată pe 10 noiembrie 2010 și în doar 3 luni a devenit una dintre cele mai difuzate melodii pe posturile de radio din România, strângând totodată peste 4 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puțin de 6 luni. Până la sfârșitul lunii mai a lui 2011 a fost lansat albumul de debut "Artificial", ce includea 19 piese (cu versiuni în limbile engleză și română). În noiembrie 2011 a apărut "Sonata in A Minor", single însoțit de un vidoclip în regia lui Bogdan Popoiag.

În iulie anul trecut ROA a revenit cu primul single extras de pe următorul album. Intitulat "D-aia", cântecul s-a bucurat de un videoclip inedit, ce a strâns într-un singur loc toţi oamenii importanți pentru trupă: fani, artişti pe care-i simpatizează, regizori, fotografi, prieteni, colaboratori, DJ, oameni de radio, organizatori de evenimente, toţi prinşi în cele mai naturale ipostaze. 

Anul acesta, în luna martie, grupul a lansat al doilea single extras de pe viitorul disc, "La răsărit". Videoclipul piesei a fost realizat de Alex Brendea, care a mizat pe simplitate. Clipul a însemnat un time-lapse suprapus peste o imagine statică din fundal și făcea trimitere la vară, mare și implicit vacanță.

ROA - "Pe Pace"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aGPRjY3bczE&w=600]

Citește mai multe despre ROA
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia interpretează 6 roluri diferite în noul clip "U" - VIDEOCLIP

Delia a lansat clipul noului single "U (Fighting with my ghosts)". Artista a intrat în pielea a 6 tipologii umane,...

Închide