Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Rihanna este cel mai popular artist pe Youtube

Rihanna l-a surclasat pe Justin Bieber în numărul de vizualizări pe YouTube. Artista pop a strâns un număr impresionant de 3.784 de miliarde de vizualizări

Publicat

pe

Rihanna în concertul de la Paris, din cadrul turneului 777
Rihanna în concertul de la Paris, din cadrul turneului 777 │ FOTO: www.facebook.com

Rihanna l-a surclasat pe Justin Bieber în numărul de vizualizări pe YouTube. Cântăreața pop a devenit cel mai popular artist cu un număr impresionant de 3.784 de miliarde de vizualizări cumulate la cele 77 de clipurile postate pe contul oficial. Aceasta a ajuns la recordul de vizualizări în principal datorită bazei sale de fani care s-a mărit considerabil. În prezent, Rihanna are pe YouTube 8,73 de milioane de subscriberi, care urmăresc constant activitatea artistei.

Rihanna - "Diamond World Your Show" 2013

Rihanna - "Diamonds World Your Show" 2013 │ FOTO: www.facebook.com

Justin Bieber, aflat pe locul al doilea, se bucură de 4,9 milioane de subscraberi care i-au generat un număr total de vizualizări mai mic decât al Rihannei cu 2 milioane. Următorul în top este celebrul PSY cu 3,1 miliarde de vizualizări, care este urmat de Eminem cu 2,4 miliarde de vizualizări. Locurile 5 și 6 sunt ocupate de Lady Gaga cu 2,25 de miliarde și de Shakira cu 2 miliarde de vizualizări.

În prezent, Rihanna se află în turneul mondial "Diamonds World Tour" pe care l-a început în martie, în Statele Unite. Până la sfârșitul lunii iulie, artista străbate țările din Europa, după care urmează concerte în Asia, Australia, Noua Zeelandă, Orientul Mijlociu și America de Nord, unde sunt programate ultimele spectacole în noiembrie.

Show-ul pregătit de Rihanna este constituit din 5 părți și un bis. Artista deschide concertul cu piesa "Mother Mary" pe care o interpretează într-o poziție de rugăciune. Urmează melodii ca "Phresh Out the Runway", "Birthday Cake", "Talk That Talk", "Pour It Up", "Cockiness (Love It)" și "Numb". În cea de-a doua parte, publicul are parte de o atmosferă exotică inspirată de Insulele Caraibe. Setlistul continuă cu "You da One", "No Love Allowed" și "Man Down". Apoi Rihanna interpretează single-ul din 2009, "Rude Boy" și "What's My Name?". Pentru a treia parte, artista a ales o costumație multicoloră din piele și melodia "Jump", care se bucură de un show pirotehnic spectaculos. Urmează melodiile "Umbrella", "All of the Lights", "Rockstar 101" și balada "What Now".

În cea de-a patra parte, Rihanna apare îmbrăcată într-o rochie lungă roșie. Artista cântă o serie de balade precum "Loveeeeeee Song" și "Love the Way You Lie (Part II)". În continuare setlistul mai cuprinde cântecele "Take a Bow", "Cold Case Love" și "Hate That I Love You". În ultima parte Rihanna vine pe scenă costumată într-o vestimentație imprimată cu bancnote. Aceasta cântă "We Found Love", "S&M", "Only Girl (In the World)" and "Don't Stop the Music" și "Where Have You Been". Bis-ul este unul foarte intens, pentru care Rihanna a ales să cântă cele mai recente single-uri, "Stay" și "Diamonds"

Rihanna - Diamonds World Tour - "Diamonds" (Live în Tampa)

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending