Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Rihanna este cel mai popular artist pe Youtube

Rihanna l-a surclasat pe Justin Bieber în numărul de vizualizări pe YouTube. Artista pop a strâns un număr impresionant de 3.784 de miliarde de vizualizări
Rihanna în concertul de la Paris, din cadrul turneului 777

Rihanna în concertul de la Paris, din cadrul turneului 777

Rihanna l-a surclasat pe Justin Bieber în numărul de vizualizări pe YouTube. Cântăreața pop a devenit cel mai popular artist cu un număr impresionant de 3.784 de miliarde de vizualizări cumulate la cele 77 de clipurile postate pe contul oficial. Aceasta a ajuns la recordul de vizualizări în principal datorită bazei sale de fani care s-a mărit considerabil. În prezent, Rihanna are pe YouTube 8,73 de milioane de subscriberi, care urmăresc constant activitatea artistei.

Rihanna - "Diamond World Your Show" 2013

Rihanna - "Diamonds World Your Show" 2013 (Foto: www.facebook.com)

Justin Bieber, aflat pe locul al doilea, se bucură de 4,9 milioane de subscraberi care i-au generat un număr total de vizualizări mai mic decât al Rihannei cu 2 milioane. Următorul în top este celebrul PSY cu 3,1 miliarde de vizualizări, care este urmat de Eminem cu 2,4 miliarde de vizualizări. Locurile 5 și 6 sunt ocupate de Lady Gaga cu 2,25 de miliarde și de Shakira cu 2 miliarde de vizualizări.

În prezent, Rihanna se află în turneul mondial "Diamonds World Tour" pe care l-a început în martie, în Statele Unite. Până la sfârșitul lunii iulie, artista străbate țările din Europa, după care urmează concerte în Asia, Australia, Noua Zeelandă, Orientul Mijlociu și America de Nord, unde sunt programate ultimele spectacole în noiembrie.

Show-ul pregătit de Rihanna este constituit din 5 părți și un bis. Artista deschide concertul cu piesa "Mother Mary" pe care o interpretează într-o poziție de rugăciune. Urmează melodii ca "Phresh Out the Runway", "Birthday Cake", "Talk That Talk", "Pour It Up", "Cockiness (Love It)" și "Numb". În cea de-a doua parte, publicul are parte de o atmosferă exotică inspirată de Insulele Caraibe. Setlistul continuă cu "You da One", "No Love Allowed" și "Man Down". Apoi Rihanna interpretează single-ul din 2009, "Rude Boy" și "What's My Name?". Pentru a treia parte, artista a ales o costumație multicoloră din piele și melodia "Jump", care se bucură de un show pirotehnic spectaculos. Urmează melodiile "Umbrella", "All of the Lights", "Rockstar 101" și balada "What Now".

În cea de-a patra parte, Rihanna apare îmbrăcată într-o rochie lungă roșie. Artista cântă o serie de balade precum "Loveeeeeee Song" și "Love the Way You Lie (Part II)". În continuare setlistul mai cuprinde cântecele "Take a Bow", "Cold Case Love" și "Hate That I Love You". În ultima parte Rihanna vine pe scenă costumată într-o vestimentație imprimată cu bancnote. Aceasta cântă "We Found Love", "S&M", "Only Girl (In the World)" and "Don't Stop the Music" și "Where Have You Been". Bis-ul este unul foarte intens, pentru care Rihanna a ales să cântă cele mai recente single-uri, "Stay" și "Diamonds"

Rihanna - Diamonds World Tour - "Diamonds" (Live în Tampa)

Citește mai multe despre Rihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alex Burcea a părăsit formația Mandinga

După 10 ani împreună, Alex Burcea, unul dintre fondatorii grupului Mandinga, se desparte de colegii săi pentru a se dedica...

Închide