Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Richie Sambora îi spune lui Jon Bon Jovi: "Angajează-l pe Edge (U2)"

Jon Bon Jovi l-a comparat pe Richie Sambora cu chitaristul U2, Edge, pentru a sugera că acesta nu este indispensabil. Replica lui Richie a fost pe măsură, chitaristul spunându-i ca de acum înainte să apeleze la Edge.

Publicat

pe

Richie Sambora și Jon Bon Jovi
Richie Sambora și Jon Bon Jovi │ FOTO: johnib.wordpress.com

Conflictul dintre chitaristul Richie Sambora și Jon Bon Jovi este departe de a se fi încheiat. Într-un interviu recent oferit de Jon publicației britanice The Standard, solistul ar indica faptul că Richie Sambora nu este tocmai indispensabil și că lipsa acestuia din concerte nu este un capăt de lume. În discuție a intervenit și numele chitaristului U2, Edge, acesta fiind dat drept exemplu de membru al unei trupe ce nu ar putea fi înlocuit cu atâta ușurință. Iritat de comparația făcută, Richie Sambora i-a trimis lui Jon Bon Jovi un mail scurt, dar tăios: "Angajează-l pe Edge".

Richie Sambora și Jon Bon Jovi

Richie Sambora și Jon Bon Jovi │ FOTO: johnib.wordpress.com

Lipsa lui Richie Sambora din ultimul turneu Bon Jovi a ridicat multe semne de întrebare. Mulți au crezut că chitaristul este din nou internat într-o clinică de dezalcolizare, însă în urma interviurilor din presă s-a ajuns la concluzia că discuțiile aprinse dintre Richie și Jon au fost de fapt factorul declanșator. Într-un interviu acordat recent de solist, acesta mărturisește că absența lui Sambora ține de o problemă personală mai veche, lăsând de înțeles că problemele cu alcoolul nu s-au soluționat, deși chitaristul a respins aceste ipoteze.

"Devine din ce în ce mai dificil pe zi ce trece să stau pur și simplu și să nu spun nimic. Pentru că tot ceea ce pot să spun este că motivul lipsei sale ține de niște probleme personale. A mai trecut prin asta în trecut, din fericire persoana care l-a înlocuit ultima oară a fost disponibilă și de data aceasta." - Jon Bon Jovi pentru The Standard

A urmat apoi comparația cu chitaristul U2, care l-a pus pe Richie Sambora într-o lumină nu tocmai favorabilă.

"Viața merge înainte și dacă cineva decide că nu vrea să mai continue...nu e ca și cum, Doamne ferește, Edge nu ar putea să ajungă la un show U2. În cazul acesta ar fi foarte dificil ca cineva să vină și să cânte în locul lui."

În urma acestei afirmații, surse interne au declarat că Richie Sambora nu s-a mai putut abține de la comentarii și i-a trimis lui Jon Bon Jovi un mail în care îi sugera să îl angajeze pe Edge.

"Richie s-a enervat atât de tare și s-a simțit atât de insultat de comentariul legat de Edge încât nu s-a mai putut abține. I-a trimis lui Jon un mail, dar el nu i-a răspuns. Jon nu l-a sunat pe Richie nici măcar o dată de când a început acest conflict. S-ar părea că nu își dorește ca trupa să fie din nou unită, deși la emisiunea lui Ellen a declarat altceva."

Richie Sambora, în vârstă de 53 de ani, a pus bazele formației împreună cu Jon Bon Jovi în urmă cu 30 de ani. De-a lungul anilor trupa a vândut peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume și a vizitat peste 50 de țări. Turneul de promovare a noului album Bon Jovi, "What About Now", este în plină desfășurare, trupa urmând să acopere până în luna octombrie 30 de țări, totalizând 110 concerte.

Jon Bon Jovi - "Not Running Anymore"

PUBLICITATE
Comentează

Trending