Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Reunirea Led Zeppelin din 2014 nu va avea loc

Basistul trupei Led Zeppelin, John Paul Jones, a declarat că datorită programului încărcat nu se va putea reuni în 2014 cu Jimmy Page și Robert Plant.
Led Zeppelin

Led Zeppelin (2012)

La începutul acestui an, solistul Robert Plant declara într-o emisiune tv din Australia că este deschis la o reunire Led Zeppelin și că anul viitor nu are nimic în program. Fanii și-au pus mari speranțe în a vedea trupa din nou pe scenă, ultimul concert fiind susținut în 2007 la Londra, însă basistul John Paul Jones spulberă șansele reuniunii, cel puțin pentru 2014. Conform declarațiilor din presă, acesta nu poate cânta alături de Jimmy Page și Robert Plant din cauza programului foarte încărcat.

Led Zeppelin

Led Zeppelin

Recent, John Paul Jones a fost prezent la premiera operei "The Perfect American", compusă de Philip Glass și a declarat:

"Din păcate am început să compun muzica pentru o piesă de operă scrisă de Johan August Strindberg. Este vorba despre Spoksonaten (Sonata Stafiei) scrisă în 1907 și sunt la jumătatea primului act. Mai mult ca sigur că anul viitor voi fi foarte ocupat cu acest proiect așa că nu am cum să ma întâlnesc cu Page și Plant. Este una dintre cele mai mari provocări și vreau să o duc până la capăt. Opera, spre deosebire de orice altceva, înseamnă emoție, pasiune, să trăiești și să te identifici cu muzica, înseamnă totul. Dar mă gândesc că există și 2015, așa că nu se știe niciodată".

Led Zeppelin a lansat pe 19 noiembrie 2012 un nou DVD intitulat "Celebration Day", care conține înregistrarea concertului din 2007 când trupa a susținut un concert în celebra arenă O2 Arena din Londra. John Paul Jones, Jimmy Page, Robert Plant și Jason Bonham, fiul bateristului John Bonham, au urcat pe scena de la O2 Arena pentru a susține un concert în memoria, lui Ahmet Ertegun, fondatorul casei de discuri Atlantic Records, care s-a stins din viață în decembrie 2006.

A fost primul spectacol susținut de Led Zeppelin în ultimii 27 de ani iar setlistul a inclus celebrele piese ale formației precum "Whole Lotta Love", "Rock And Roll", "Kashmir" sau "Stairway To Heaven". Pentru acel concert s-au înscris 20 de milioane de oameni, iar în urma unei trageri la sorți doar 18.000 au avut ocazia să participe la un eveniment muzical, care se pare că nu se va mai repeta.

Led Zeppelin - "Black Dog" - Celebration Day

Citește mai multe despre Led Zeppelin
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gelozie cu umor în Connect-R - "Dă-te-n dragostea mea" - VIDEOCLIP

Connect-R a lansat clipul single-ului "Dă-te-n dragostea mea". Artistul a ales o abordare amuzantă pentru certurile dintr-un cuplu ce pornesc...

Închide