Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Regizorul David Lynch, a lansat un nou single, "Star Dream Girl" - AUDIO

Regizorul american David Lynch, cunoscut pentru filmele "Twin Peaks", "Mulholland Drive", "Blue Velvet", "The Elephant Man" sau "Eraserhead", va lansa pe 15 iulie 2013 cel de-al doilea album solo intitulat "The Big Dream". Al doilea single de promovare este piesa "Star Dream Girl".

David Lynch

La doar două săptămâni de la apariția clipului "I'm Waiting Here", regizorul american David Lynch, cunoscut pentru filmele "Twin Peaks", "Mulholland Drive", "Blue Velvet", "The Elephant Man" sau "Eraserhead", revine cu un nou single intitulat "Star Dream Girl". Melodia este inclusă pe cel de-al doilea album solo, "The Big Dream", ce va avea lansarea pe 15 iulie 2013.

David Lynch

David Lynch

"The Big Dream" conține 12 melodii plus piesa "The Ballad of Hollis Brown", care este un cover dupa Bob Dylan. Discul este distribuit prin intermediul casei de discuri Sunday Best. Despre album David Lynch a declarat:

"Cele mai multe dintre piese au luat naștere dintr-un jam-blues, apoi au fost dezvoltate. Ceea ce a ieșit la final este o formă hibrid, modernizată de blues combinată cu muzică instrumentală, pasaje ambientale și jazz. Muzica blues este o formă cinstită și emoțională a muzicii care are în prim plan sufletul. Cred că o să rămân în această zonă deoarece este un sentimentul de bine, de liniște interioară".

Albumul a fost înregistrat împreună cu producătorul Dean Hurley și îi are ca invitați pe solista Lykke Li și fiul regizorului, Riley Lynch, care cântă la chitară.

David Lynch - "Star Dream Girl"

Tracklist "The Big Dream":

 1. The Big DreamTHE-BIG-DREAM
 2. Star Dream Girl
 3. Last Call
 4. Cold Wind Blowin
 5. The Ballad of Hollis Brown (Cover Bob Dylan)
 6. Wishin' Well
 7. Say It
 8. We Rolled Together
 9. Sun Can't Be Seen No More
 10. I Want You
 11. The Line It Curves
 12. Are You Sure
 13. I'm Waiting Here (invitată Lykke Li - Bonus Track)

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa INXS este subiect de serial în Australia

Un serial despre activitatea trupei INXS va fi produs de către Seven Network. Acesta se va intitula "Never Tear Us...

Închide