Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Regizorul David Lynch, a lansat un nou single, "Are You Sure" - AUDIO

Publicat

pe

Regizorul american David Lynch, cunoscut pentru filmele "Twin Peaks", "Mulholland Drive", "Blue Velvet", "The Elephant Man" sau "Eraserhead", revine cu un nou single intitulat "Are You Sure". Melodia este inclusă pe cel de-al doilea album solo, "The Big Dream", ce va avea lansarea pe 15 iulie 2013 iar melodia poate fi ascultată mai jos.

David Lynch

David Lynch

"The Big Dream" conține 12 melodii plus piesa "The Ballad of Hollis Brown", care este un cover dupa Bob Dylan. Discul este distribuit prin intermediul casei de discuri Sunday Best. Despre album David Lynch a declarat:

"Cele mai multe dintre piese au luat naștere dintr-un jam-blues, apoi au fost dezvoltate. Ceea ce a ieșit la final este o formă hibrid, modernizată de blues combinată cu muzică instrumentală, pasaje ambientale și jazz. Muzica blues este o formă cinstită și emoțională a muzicii care are în prim plan sufletul. Cred că o să rămân în această zonă deoarece este un sentimentul de bine, de liniște interioară".

Albumul a fost înregistrat împreună cu producătorul Dean Hurley și îi are ca invitați pe solista Lykke Li și fiul regizorului, Riley Lynch, care cântă la chitară.

David Lynch - "Are You Sure"

Tracklist "The Big Dream":

  1. The Big DreamTHE-BIG-DREAM
  2. Star Dream Girl
  3. Last Call
  4. Cold Wind Blowin
  5. The Ballad of Hollis Brown (Cover Bob Dylan)
  6. Wishin' Well
  7. Say It
  8. We Rolled Together
  9. Sun Can't Be Seen No More
  10. I Want You
  11. The Line It Curves
  12. Are You Sure
  13. I'm Waiting Here (invitată Lykke Li - Bonus Track)
Comentează

Trending