Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Queensryche a lansat un nou single, "Fallout" - AUDIO

La doar două săptămâni de la apariția melodiei "Where Dreams Go To Die", Queensryche cu solistul Todd La Torre (Crimson Glory) revine în atenția fanilor cu cel de-al treilea extras... Continuare »
Queensryche 2012

Queensryche 2012

La doar două săptămâni de la apariția melodiei "Where Dreams Go To Die", Queensryche cu solistul Todd La Torre (Crimson Glory) revine în atenția fanilor cu cel de-al treilea extras pe single al noului album. Piesa aleasă poartă numele "Fallout" și poate fi ascultată pe InfoMusic mai jos. Discul, "self-titled", va fi lansat pe pe 24 iunie, cu două săptămâni întârziere față de data anunțată inițial, și este distribuit prin intermediul casei de discuri Century Media Records.

Queensryche

Queensryche

Despre acest album bateristul Scott Rockenfield a declarat:

"Acest lucru este spus de prea multe trupe însă credem că am înregistrat unul dintre cele mai bune albume lansate de noi. Efortul depus pentru acest disc a fost imens și ne face să fim foarte mândri de ce am realizat. Să lucrăm cu Jimbo a fost o plăcere iar Todd a revitalizat trupa care a ajuns la un punct în care nu eram sigur de reușită. Trebuie sa aveți puțină răbdare și abia așteptăm să ascultați albumul. Queensryche nu ar fi azi aici fără sprijinul vostru necondiționat."

Acesta este al doilea album din acest an lansat sub titulatura Queensryche, primul poartă numele "Frequency Unknown" și a ieșit pe piață în acestă luna înregistrat de fostul solist Geoff Tate. Acesta cânta alături de noii colegi – Kelly Gray, Rudy Sarzo, Randy Gane, Robert Sarzo și Simon Wright. Ultimul album Queensryche alături de Geoff Tate, intitulat "Dedicated to Chaos", a fost lansat în iunie 2011 iar un an mai târziu acesta a părăsit formația.

Queensryche - "Fallout"

Tracklist "Queensryche":

Queensryche

 1. X2 (instrumental)
 2. Where Dreams Go To Die
 3. Spore
 4. In This Light
 5. Redemption
 6. Vindication
 7. Midnight Lullaby
 8. A World Without
 9. Don’t Look Back
 10. Fallout
 11. Open Road

Queensryche s-a format în 1981 la inițiativa chitaristului Michael Wilton și bateristului Scott Rockenfield iar în 1982 lansau primul produs, EP-ul "Queensryche", care pe lângă vânzări foarte bune i-a plasat în atenția marilor case de discuri. Până la sfârșitul anului semnaseră deja cu EMI și lansau în 1984 primul album, "The Warning". În 1988 a apărut pe piață "Operation: Mindcrime", un album concept ce a provocat o serie de scandaluri în mass-media dar care le-a adus celebritatea pe plan mondial. De atunci și până în prezent trupa a lansat 9 albume și a vândut peste 20 de milioane de discuri în întreaga lume.

Citește mai multe despre QueensrycheTodd La Torre
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paradisul Copiilor la Festivalul Peninsula 2013

Părinţii care îşi aduc copiii la Festivalul Peninsula 2013 vor putea beneficia de un spațiu special amenajat pentru cei mici...

Închide