Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Puya și Don Baxter - "Bagă bani" (Special Guest Connect-R) - VIDEOCLIP

Puya și Don Baxter au lansat clipul single-ului "Bagă bani". Împreună cu invitatul special Connect-R cântă despre clasa de mijloc care să supraviețuiască.
Puya și Don Baxter -

Puya și Don Baxter - "Bagă bani" single 2013

Puya a lansat un nou videoclip realizat pentru single-ul "Bagă bani", pe care îl puteți urmări mai jos. Acesta reprezintă o colaborare cu Don Baxter, iar în clip apare ca invitat special și Connect-R. Cântecul este extras de pe mult așteptatul material "Maidanez E.P." și a fost înregistrat în studioul Rappin'On Production doar într-o singură zi de aprilie.

Puya și Don Baxter - "Bagă bani" single 2013

Puya și Don Baxter - "Bagă bani" single 2013

După cum sugerează și titlul, în melodie Puya atacă probleme sociale și economice, punând accentul pe viața clasei de mijloc, care trăiește la limită din punct de vedere financiar. Lipsa banilor reprezintă un stres permanent, iar viața se transformă într-un chin când trebuie să calculezi mereu ca să supraviețuiești de la un salariu la altul.

""Bagă bani" e o piesă pentru părinți. Sau pentru cei care se străduiesc să supraviețuiască de la un salariu la altul. Se pare că viața de familie are efecte și asupra rapperilor și, implicit, a versurilor. Fiind tată a doi copii, îmi dau seama că trebuie să bag bani. Sper că și voi aveți de unde... Mulțumim pe această cale tuturor fanilor, ascultătorilor de muzică hip hop în general, care ne ajută să ne plătim facturile" - Puya

Poze de la filmările clipului "Bagă bani"

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

În același timp Puya are un simț al umorului foarte dezvoltat, astfel că împreună cu regizorul Marian Crișan au decis ca videoclipul să fie realizat într-o manieră comică. Cadrele cuprind situații amuzante interpretate de un "doctor", doi polițiști", un copil "de bani gata", un "african", fete frumoase. Din recuzită ni lipsesc multe jucării și o grămadă de bani (la propriu). La filmări au participat Puya și toată gașca Scandalos Music (DJ WicKeD, Mahia Beldo, Doddy), Don Baxter (HaHaHa Production) și Connect-R (Rappin'on Production). Puya și regizorul Crișan nu se află la prima colaborare, aceștia au mai lucrat împreună la clipurile "Undeva'n Balkani", "Change", "V.I.P" și "Americandrim".

Puya și Don Baxter - "Bagă bani" (Special Guest Connect-R)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZgbJb6ybNe4&w=600]

Citește mai multe despre Connect-RPuya
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Goldfrapp revine cu un nou album intitulat "Tales Of Us" - AUDIO

Goldfrapp, duo-ul de muzică electronică din Marea Britanie, revine în atenţia ascultătorilor cu un nou material numit "Tales Of Us". ...

Închide