Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Proiectul Basswise la B’estFest Summer Camp

In ultima zi a festivalului B’estFest Summer Camp publicul va putea petrece pana dimineata alaturi de Alex Dark si Diamonz, doi tineri DJ ce vor fi adusi de Basswise, binecunoscutul proiect ce promovează muzica EDM de calitate. Ediția din acest an a festivalului va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park - București, Tunari.

Publicat

pe

Diamondz

In ultima zi a festivalului B’estFest Summer Camp publicul va putea petrece pana dimineata alaturi de Alex Dark si Diamonz, doi tineri DJ ce vor fi adusi de Basswise, binecunoscutul proiect ce promoveaza muzica EDM de calitate. Cei doi vor fi prezenti in Vodafone Dance Arena pe data de 7 iulie, in aceeasi zi cu Friction, DJ Paul Sawyer si Phirah. Ediția din acest an a festivalului va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park – București, Tunari, printre artiștii confirmați deja numărându-se nume precum Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker și Friction.

Diamondz

Diamondz

Basswise este un proiect ce a luat nastere in toamna anului 2008, in Bucuresti, din dorinta de a promova diversitatea muzicii EDM, crew-ul organizand de-a lungul timpului unele dintre cele mai reusite petreceri ale genului unde au fost invitati si artisti precum: Skream, Spor, Baauer, Flux Pavilion, Borgore, Zeds Dead, Dub FX, Doctor P, 16bit, Bong-Ra, Stanton Warriors, John B, Coki, Teebee, Dub FX, Black Sun Empire si multi altii. Colaborarea dintre B’ESTFEST si Basswise este una cat se poate de fireasca, doua brand-uri care promoveaza muzica de calitate reunindu-se pentru a oferi publicului prezent la festival distractie fara limite, pana in zorii zilei.

Alex Dark este un tanar bucurestean care face parte din noua generatie de producatori si DJ, seturile sale orientate catre dancefloor includ genuri precum dubstep, trap dar si moombahton sau disco. Alex este o parte importanta a colectivului Bass Turbat si a avut onoarea de a imparti scena cu artisti precum Skream, Baauer, Stanton Warriors, Zeds Dead sau Bar 9.

Diamondz (Stefan Velichkov) este un tanar producator si DJ, nascut si crescut in Sofia, Bulgaria. Primii pasi in domeniul productiei muzicale i-a facut in anul 2004, el experimentand diverse genuri pana in 2009, cand a descoperit dubstep-ul si a stiut ca acesta este genul de muzica pe care doreste sa se axeze. Chiar daca Diamondz se considera a fi in continuare un artist la inceput de drum, el face parte din colectivul englez-bulgar True Badness, alaturi de care a promovat evenimente cu nume sonore: Flux Pavilion, Coki, Cookie Monsta, Emalkay, Gentleman’s Dub Club, Sukh Knight. In Bucuresti a fost prezent in toamna anului 2012, ca opening act pentru Zeds Dead, iar anul acesta va ajunge in premiera si in B’ESTFEST Park.

Prezentat de Ciuc Premium și Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durata a celor trei zile de festival costă 150 lei, biletele pentru o singură zi 70 lei și voucherele de camping – 20 lei. Acestea sunt disponibile în pre-sale atât online pe MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu.

Trending