Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Prince a lansat melodia "Ain't Gonna Miss U When U're Gone" - AUDIO

Prince a lansat un nou single intitulat "Ain't Gonna Miss U When U're Gone". Melodia este inclusă pe albumul "Plectrum Electrum" programat spre lansare la sfârșitul acestui an.
Prince

Prince

Prince, unul dintre cei mai nonconformiști artiști, continuă lucrul la viitorul album care este programat spre lansare la sfârșitul anului prin intermediul casei de discuri Kobalt Music Group. După apariția clipului "Fixurlifeup", artistul le oferă fanilor un nou single, intitulat "Ain't Gonna Miss U When U're Gone" care o are ca invitată pe solista Ledisi. Vă invităm să ascultați mai jos piesa "până nu dispare", Prince fiind recunoscut pentru atitudinea acidă față de promovarea prin rețelele de socializare. Muzica sa se găsește exclusiv pe site-ul 3rdeyegirl.com contra cost.

Prince

Prince

Discul este înregistrat alături de trupa 3rd Eye Girl, formată din baterista Hannah Ford, chitarista Donna Grantis şi basista Ida Nielsen. Acesta se află în turneul "The Live Out Loud Tour 2013", care a demarat pe 15 aprilie în Vancouver şi va ajunge în oraşe precum Portland, Seattle, San Francisco, San Diego, Las Vegas sau Denver. La începutul lunii august Prince va susține primul concert în Europa însă rămâne de văzut dacă acesta va ajunge și în România.

Prince - "Ain't Gonna Miss U When U're Gone"

Până în prezent, Prince are 90 de single-uri de succes, lansate atât sub numele său, dar și sub alte pseudonime. Încă de la începutul carierei sale, artistul a compus foarte mult, inclusiv pentru alți cântăreți, și a vândut peste 80 de milioane de discuri la nivel mondial și a câștigat șapte premii Grammy, Globul de Aur și Academy Award. În 2004 Prince a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame iar celebra revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 27 în topul 100 Greatest Artists of All Time (cel mai bun artist din toate timpurile). Pe 19 mai, în Las Vegas, în cadrul evenimentului Billboard Music Awards 2013, Prince, care va împlini anul acesta 55 de ani, a fost premiat pentru întreaga carieră.

Citește mai multe despre Prince
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
LaLa Band a lansat primul magazin și fan club oficial - FOTO

LaLa Band a lansat la Cocor primul magazin cu produse de colecție și primul Fan Club, unde membrii trupei se...

Închide