Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Pink joacă într-un film despre dependența de sex - TRAILER

Pink joacă alături de Gwyneth Paltrow și Mark Ruffalo într-un film despre dependența de sex. "Thanks for Sharing" are premiera în toamnă - VEZI TRAILER

Publicat

pe

Secvență trailer "Thanks for Sharing"
Secvență trailer "Thanks for Sharing"

Pink apare în cea mai recentă comedie realizată la Hollywood intitulată "Thanks for Sharing". Artista joacă alături de Gwyneth Paltrow, Mark Ruffalo, Tim Robbins într-o peliculă ce tratează un subiect tabu, dependența de sex. Personajele principale urmează un program de 12 pași pentru a-și tratata dependența. Scenariștii și regizorul Stuart Blumberg reuseșc să trateze un subiect delicat cu mult umor, cel puțin așa se deduce din trailerul pe care îl puteți urmări mai jos. Filmul va avea premiera în Statele Unite în septembrie, rămâne de văzut când va ajunge și în cinematografele din România.

Secvență trailer "Thanks for Sharing"

Secvență trailer "Thanks for Sharing"

Criticii de film, care au avut ocazia să vizioneze pelicula la Festivalul de la Toronto de anul trecut, au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Pink. Personajul interpretat de artistă, Dede, are trăsături comune cu Pink, fiind o tipă dură și plină de tatuaje. La vârsta de 30 de ani aceasta realizează că nu poate să relaționeze cu bărbații în afara dormitorului, astfel că se alătură grupului de sprijin.

Pink, pe numele său real Alecia Moore, a debutat în cinematografie în 2002. Aceasta a jucat cu Chris Klein și LL Cool J în filmul "Rollerball". Artista a intepretat rolul unei vedete rock. Pelicula SF nu s-a bucurat însă de prea mult succes. Următoarea apariție a fost în filmul "Charlie's Angels: Full Throttle" din 2003. Rolul său a fost secvențial, într-o scenă cu o cursă de motocros. În 2007 s-a bucurat de rolul principal în filmul de groază "Catacombs", unde a jucat alături de Shannyn Sossamon. Însă, talentul actoricesc al artistei a fost pus în valoare în celebra animație "Happy Feet Two" din 2011. Pink a dat voce pentru personajul Gloria și a lucrat cu nume precum Elijah Wood, Robin Williams și Sofía Vergara.

"Thanks for Sharing" - TRAILER

Trending