Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Pink joacă într-un film despre dependența de sex - TRAILER

Pink joacă alături de Gwyneth Paltrow și Mark Ruffalo într-un film despre dependența de sex. "Thanks for Sharing" are premiera în toamnă - VEZI TRAILER
Secvență trailer

Pink apare în cea mai recentă comedie realizată la Hollywood intitulată "Thanks for Sharing". Artista joacă alături de Gwyneth Paltrow, Mark Ruffalo, Tim Robbins într-o peliculă ce tratează un subiect tabu, dependența de sex. Personajele principale urmează un program de 12 pași pentru a-și tratata dependența. Scenariștii și regizorul Stuart Blumberg reuseșc să trateze un subiect delicat cu mult umor, cel puțin așa se deduce din trailerul pe care îl puteți urmări mai jos. Filmul va avea premiera în Statele Unite în septembrie, rămâne de văzut când va ajunge și în cinematografele din România.

Secvență trailer "Thanks for Sharing"

Secvență trailer "Thanks for Sharing"

Criticii de film, care au avut ocazia să vizioneze pelicula la Festivalul de la Toronto de anul trecut, au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Pink. Personajul interpretat de artistă, Dede, are trăsături comune cu Pink, fiind o tipă dură și plină de tatuaje. La vârsta de 30 de ani aceasta realizează că nu poate să relaționeze cu bărbații în afara dormitorului, astfel că se alătură grupului de sprijin.

Pink, pe numele său real Alecia Moore, a debutat în cinematografie în 2002. Aceasta a jucat cu Chris Klein și LL Cool J în filmul "Rollerball". Artista a intepretat rolul unei vedete rock. Pelicula SF nu s-a bucurat însă de prea mult succes. Următoarea apariție a fost în filmul "Charlie's Angels: Full Throttle" din 2003. Rolul său a fost secvențial, într-o scenă cu o cursă de motocros. În 2007 s-a bucurat de rolul principal în filmul de groază "Catacombs", unde a jucat alături de Shannyn Sossamon. Însă, talentul actoricesc al artistei a fost pus în valoare în celebra animație "Happy Feet Two" din 2011. Pink a dat voce pentru personajul Gloria și a lucrat cu nume precum Elijah Wood, Robin Williams și Sofía Vergara.

"Thanks for Sharing" - TRAILER

Citește mai multe despre Pink
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vlad Cavalerul prinde viață la Festivalul Sighișoara Medievală 2013

Festivalul Sighișoara Medievală ajunge anul acesta la ediția cu numărul XXI. Perioada de desfășurare a festivalului este 26 – 28...

Închide