Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Pet Shop Boys a lansat un nou clip "Vocal" - VIDEOCLIP

După apariția discului "Elysium", în luna septembrie 2012, formația britanică Pet Shop Boys va lansa pe 15 iulie nou album intitulat "Electric". Discul conține opt piese noi plus melodia "The Last To Die", care este un cover după Bruce Springsteen iar al doilea videoclip de promovare este piesa "Vocal".
Pet Shop Boys

Pet Shop Boys

După apariția discului "Elysium", în luna septembrie 2012, formația britanică Pet Shop Boys va lansa pe 15 iulie un nou album intitulat "Electric". Materialul este produs de Stuart Price, câștigător al premiului Grammy, care a mai colaborat cu nume ca Madonna, New Order sau Kylie Minogue.

Discul conține opt piese noi plus melodia "The Last To Die", care este un cover după Bruce Springsteen inclusă pe albumul "Magic" din 2007. Al doilea single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "Vocal" și poate fi urmărit pe InfoMusic mai jos.

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys

Cel de-al 12-lea material discografic este și primul la noua casa de discuri Kobalt Label Services, Pet Shop Boys renunțând la contractul cu Parlophone Records după 28 de ani. După lansare, Neil Tennant și Chris Lowe vor pleca într-un turneu de promovare până în prezent fiind confirmate țări ca Rusia, Danemarca, Franța, Spania, Marea Britanie, Suedia, Germania și Finlanda. Rămâne de văzut dacă celebrul duo va ajunge și în România.

Despre noul album cei de la Pet Shop Boys au declarat:

"Suntem extrem de încântați și mândri de noul album și suntem bucuroși să lucrăm cu cei de la Kobalt. Dorim să le mulțumim celor de la Parlophone care în cei 28 de ani de parteneriat ne-au susținut și au fost alături de noi. Când am semnat cu ei, în 1985, nu aveam idee că vom avea o relație așa de lungă și plină de succes. Dar am hotărât să schimbăm echipa așa că trupa a intrat într-o nouă etapă care cu siguranță va fi la fel de creativă și productivă iar cei de la Kobalt ne vor oferi tot sprijinul necesar".

Pet Shop Boys - "Vocal"

Tracklist "Electric":

  1. Axis
  2. Bolshy
  3. Love Is A Bourgeois Construct
  4. Fluorescent
  5. Inside A Dream
  6. The Last To Die (Bruce Springsteen)
  7. Shouting In The Evening
  8. Thursday
  9. Vocal

Adeptă a sonorităților electronice Pet Shop Boys s-a format în Londra în 1981 când Neil Tennant (voce, sintetizatoare și chitară) și Chris Lowe (clape, uneori și voce) s-au întâlnit într-un magazin de electronice. Începând cu 1986, trupa a avut 39 piese în Top 30 și 22 de piese în Top 10 din Marea Britanie și a vândut 50 de milioane de discuri.

Citește mai multe despre Pet Shop Boys
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
OCS concertează luni la Guerrilive

Luni, 24 iunie, de la 6 la 7 seara, formația OCS cântă la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Concertul...

Închide