Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Patricia Kaas, nominalizată la titlul de "Cea mai bună actriță"

Patricia Kaas a fost nominalizată la titlul de "Cea mai bună actriță" la "French TV and Radio Lauriers Awards", ceremonie organizată de Paris Audiovisual Club. Pe 23 iunie artista va concerta Sala Palatului din la București.

Publicat

pe

Patricia Kaas
Patricia Kaas

De la muzică la film nu este decât un singur pas, mai ales în cazul unui artist precum Patricia Kaas. Cântăreața este cunoscută în lumea întreagă datorită vocii sale, însa nu doar vocea o recomandă pe artistă, ci și talentul actoricesc. Pe lângă concertele ce o țin extrem de ocupată, aceasta având programat un concert pe 23 iunie la București, Patricia Kaas își dovedește talentul și în domeniul cinematografiei. Artista a fost nominalizată la titlul de "Cea mai bună actriță" la "French TV and Radio Lauriers Awards", ceremonie organizată de Paris Audiovisual Club.

https://www.facebook.com/patriciakaasforever

https://www.facebook.com/patriciakaasforever │ FOTO: www.facebook.com

Concertul de la București va avea loc la Sala Palatului și este organizat de Project Events. Fanii din România o vor putea asculta pe Patricia Kaas interpretând melodiile "Non, Je Ne Regrette Rien", "Paris", "Padam, Padam", "Milord" etc. Evenimentul va fi un tribut în stil propriu, adus de către artistă nemuritoarei Edith Piaf.

Biletele pentru concertul Patricia Kaas au preturi cuprinse intre 100 de lei si 350 de lei și pot fi achiziționate din următoarele locații: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librariile Adevarul și Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1.

Patricia Kaas - "Il Me Dit Que Je Suis Belle"

Patricia Kaas a obtinut aceasta nominalizare pentru rolul sau din drama TV "Assassinee". Acesta a fost primul rol principal al solistei intr-o drama TV, un rol deosebit de intunecat si extrem de solicitant din punct de vedere emotional, artista trebuind s-o impersoneze pe Cathy, o mama devastata de pierderea fiicei sale. Drama a strans aproape 6 milioane de telespectatori, un succes enorm pentru canalul pe care a fost difuzata, performanta Patriciei fiind aclamata atat de public cat si de catre criticii de specialitate.

Producatorul Jean Pierre Alessandri a fost cel care i-a propus Patriciei rolul principal in aceasta pelicula - o mama pe nume Cathy: "Cand eram in cautarea unei actrite pentru acest rol, am vazut-o pe Patricia Kaas intr-o emisiune la Laurent Ruquier (prezentator TV, producator de televiziune si de teatru). Am fost impresionat de emotia pe care a fost capabila sa o transmita atunci cand povestea despre autobiografia sa. A fost exact ceea ce mi-am dorit: acea autenticitate pe care trebuia sa o aiba Cathy. Patricia a fost putin reticenta la inceput, a durat doua luni sa o convingem".

Descoperiti istoria filmului "Assassinee", care ii aduce alaturi pe Patricia Kaas si Serge Hazanavicius (un cunoscut actor, regizor si scenarist francez). Un thriller emotionant, un portret in miscare al unei femei a carei viata este schimbata brusc de uciderea fiicei sale. Cine a ucis-o? De ce? Filmul infatiseaza lupta mamei devastate si incercarea de a investiga adevarul, Cathy efectuand propria ancheta pentru a gasi criminalul.

Comentează

Trending