Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Spectacolul rusesc "Peter Pan" pe gheață vine la București

În perioada 7 - 9 noiembrie 2013 patinatorii de la The Russian Ice Stars vor prezenta la Sala Palatului povestea lui Peter Pan.

Publicat

pe

"Baietelul care a refuzat sa creasca" sau celebrul personaj al lui J.M. Barrie - "Peter Pan" soseste in premiera la Bucuresti in aceasta toamna. In perioada 7 - 9 noiembrie 2013 copiii din Bucuresti si nu numai se vor putea bucura de povestea lui Peter Pan, spusa prin dans pe gheata de catre patinatorii de la The Russian Ice Stars, la Sala Palatului. O adaptare spectaculoasa a celebrei povesti, pentru copiii si adultii de toate varstele.

Peter Pan

Peter Pan

Peter Pan este probabil, unul dintre cele mai indragite personaje ale literaturii si ale desenelor animate pentru copii. Baietelul care nu a mai vrut sa creasca si care poate sa le arate si altor copii cat de frumos este sa traiesti in Tara de Nicaieri, fara parinti, scoala si teme, isi fascineaza si astazi fanii de toate varstele. Alaturi de Wendy si zana Tinkerbell, el lupta cu piratii condusi de Capitanul Hook si isi invata prietenii sa zboare.

Biletele pentru premiera spectacolului Peter Pan pe gheata pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Diverta, Librariile Adevarul si Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro si MYTICKET.ro.

Bilete la Peter Pan:

  • Categoria VIP – 200 lei pret atat pentru adulti cat si pentru copii
  • Categoria I – 150 lei pret pentru adulti si 120 lei pret pentru copii
  • Categoria II – 125 lei pret pentru adulti si 100 lei pret pentru copii
  • Categoria III – 100 lei pret pentru adulti si 80 lei pret pentru copii
  • Categoria IV – 75 lei pret pentru adulti si 60 lei pret pentru copii
  • Categoria V – 50 lei pret pentru adulti si 40 lei pret pentru copii

Pot beneficia de pretul redus pentru copii toate persoanele care nu au implinit varsta de 14 ani.

Personajul Peter Pan a aparut pentru prima oara in romanul lui J.M. Barrie din 1902 - The Little White Bird, ca erou al unei povesti pe care naratorul cartii o spune unui copil. Barrie era deja romancier si un dramaturg celebru la Londra cand piesa sa Peter Pan a debutat la 27 decembrie 1904, la Teatrul Duke of York. Premiera nu a fost un matineu pentru copii, ci o gala stralucitoare pentru un public londonez sofisticat care venise sa vada cea mai recenta lucrare a unuia dintre cei mai de seama scriitori ai momentului. In 1953, studiourile Disney lanseaza si ecranizarea cartii lui J.M. Barrie.

Asa promit si cei de la The Russian Ice Stars ca va fi spectacolul pe gheata de la Bucuresti: o gala stralucitoare pentru un public sofisticat! O poveste ce a inspirat generatii dupa generatii, adusa la viata de catre talentatii patinatori rusi! Sala Palatului va fi transformata pentru cateva zile in patinoar iar spectacolul pe gheata si minunata poveste ii vor fermeca atat pe copii cat si pe parinti.

Peter Pan

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending