Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Paradisul Copiilor la Festivalul Peninsula 2013

Părinţii care îşi aduc copiii la Festivalul Peninsula 2013 vor putea beneficia de un spațiu special amenajat pentru cei mici - "Paradisul Copiilor". Activităţile pentru copii vor începe în fiecare zi, de la ora 12.00 şi se vor încheia seara, la ora 20.00.

Publicat

pe

Peninsula 2013
Peninsula 2013

Părinţii care îşi aduc copiii la Festivalul Peninsula 2013, pe Valea Gârbăului din Cluj-Napoca, în perioada 18-21 iulie, pot să se bucure în voie de concerte. Partenerii evenimentului, Playful Learning şi Asociaţia "Eletfa" vor crea Paradisul Copiilor, unde cei mici vor avea parte de jocuri şi activităţi, într-un spaţiu special amenajat pentru ei. Activităţile pentru copii vor începe în fiecare zi, de la ora 12.00 şi se vor încheia seara, la ora 20.00.

Peninsula 2013

Peninsula 2013

În cortul "Paradisul copiilor" se vor desfăşura ateliere de împletit brăţări, desenat şi colorat, tehnică origami, precum şi o serie de jocuri sportive. Educatorii şi voluntarii Asociaţiei "Eletfa" – printre care şi vorbitori de limba maghiară – îi vor învăţa pe copii să confecţioneze flori şi fundiţe din material textile, coroniţe, blazoane şi săbii din carton sau papuşi din textile. În fiecare zi, Asociaţia "Eletfa" va organiza jocuri sportive pentru cei mici şi va pune la dispoziţie mini-puzzle, lego şi alte jocuri.

Playful Learning aduce un program variat pentru copii la Peninsula: roata sentimentelor (joc de mimă), crearea de jucării 3D din carton, dar şi din materiale reciclate. Va fi organizat şi un concurs de dicţie, iar cei mici îşi vor putea crea blazonul familiei. Imaginaţia copiilor va fi pusă la încercare şi în cadrul atelierelor de facepainting.

Vă reamintim că, potrivit Regulamentului Festivalului Peninsula, copiii sub 14 ani pot intra pe teritoriul festivalului numai însoţiţi de părinţi. De asemenea, copiii sub 12 ani au acces gratuit la festival. La cererea organizatorilor, însoţitorul are obligaţia să prezinte documente care atestă vârsta copilului.

Playful Learning este un centru integrat de servicii pentru individ, familie şi copil întemeiat pe programe educaţionale ce au la bază cele mai de succes practici pedagogice şi psihologice la momentul actual, precum învăţarea prin joc sau disciplina pozitivă. Membrii echipei au o experienţă medie de 6 ani în psihoterapie, elaborarea şi implementarea programelor educaţionale pentru copii şi adulţi. Asociaţia oferă, în centrul din Cluj-Napoca, o librărie bogată, programe educaţionale pentru copii, tineri, adulţi şi părinţi şi organizează cursuri, ateliere şi petreceri pentru copii.

Asociaţia "Eletfa" a fost înfiinţată cu scopul de a oferi sprijin cultural, moral şi material familiilor în diferite etape ale existenţei sale. Membrii echipei, educatori şi psihologi specializaţi în educaţia copilului, alături de voluntari, depun eforturi comune pentru activităţi de tip ajutor umanitar, combaterea discriminării, integrarea persoanelor vulnerabile pe piaţa forţei de muncă. Printre activităţile organizate până acum de ONG se numără "Clubul mămicilor", "Clubul famiilor monoparentale", "Clubul gemenilor", organizarea unor evenimente, cum este Ziua internaţională a copilului şi festivaluri anuale pentru întreaga familie.

Line-up Festivalul Peninsula 2013:

  • 18 iulie: Kaiser Chiefs (UK), Paul Kalkbrenner (DE), Utah Jazz & Stamina MC (UK), Şuie Paparude (RO)
  • 19 iulie: Benga (UK), Camo&Krooked (A) feat. MC Youthstar (UK/FR), The Sweet Life Society (IT)
  • 20 iulie: Ska-P (ESP), Marky Ramone’s Blitzkrieg (US), N.O.H.A. (CZ, DE, US)
  • 21 iulie: Ocho Macho (HU)

Festivalul Peninsula are loc între 18 şi 21 iulie în Cluj-Napoca, pe Valea Gârbăului. Biletele pot fi achiziţionate pe site-urile eventim.ro, eventim.hu şi eventim.de, precum şi în reţeaua Eventim. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus în vânzare două tipuri de abonamente în funcţie de opţiunea privind folosirea camping-ului şi a facilităţilor aferente. Până pe 14 iunie, preţul unui abonament, fără campare, este de 150 de lei, mai apoi, până pe 17 iulie, el costă 180 de lei, iar la faţa locului poate fi achiziţionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilităţile de campare costă 180 de lei (până pe 14 iunie), 210 lei (până pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la faţa locului). Biletul de o zi costă 50 de lei până în data de 14 iunie, mai apoi 70 de lei până pe 17 iulie şi 90 de lei dacă este cumpărat de la intrarea la festival.

Festivalul Peninsula are loc cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca.

Dragonforce - "Through The Fire And Flames"

Comentează

Trending