Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Pac-Man intră în lumea imaginară Paramore - "Anklebiters" - VIDEOCLIP

Pac-Man și diverse personaje fantastice creează universul imaginar al noul videoclip Paramore, realizat pentru piesa "Anklebiters". Melodia este extrasă de pe ultimul album al trupei, un material discografic bine primit de către critici.
Paramore -

Paramore - "Ancklebiters"(secvență clip)

Pac-Man și diverse personaje fantastice creează universul imaginar al noul videoclip Paramore, realizat pentru piesa "Anklebiters". Melodia este extrasă de pe ultimul album al trupei, un material discografic de revenire după o pauză de 4 ani. "Anklebiters" are conform solistei formației o semnificație aparte pentru cei din trupă, acesta fiind și motivul pentru care s-au hotărât să îl promoveze prin acest videoclip animat.

Paramore - "Ancklebiters"(secvență clip)

Paramore - "Ancklebiters"(secvență clip)

După lansarea videoclipurilor "Now" și "Still Into You", Paramore continuă promovarea noului album prin "Anklebiters", un clip dinamic, viu și colorat, ce invită fanii în universul fantastic al formației. Pac-Man, personajul unuia dintre cele mai populare jocuri video, este și el prezent, adăugând mixului imaginar un ingredient ludicului inserat în scenariu din belșug. Piesa este antrenantă, în ton cu ritmul videoclipului, mesajul din spatele ei fiind unul deosebit pentru membrii formației.

"Ne-am gândit să lansăm un videoclip pentru piesa asta pentru că a devenit specială pentru noi după ultimul turneu", a declarat solista Hayley Williams

Albumul "Paramore", de pe care a fost extras single-ul "Anklebiters", a fost bine primit de către critici. Publicația AbsolutePunk a oferit 80 de puncte din 100, apreciind "În loc să urmărească tot felul de lucruri epice sau să se canalizeze pe un anumit gen muzical, Paramore se distrează de minune abordând orice stil muzical , realizând în acest proces un album foarte bun". Materialul este cel de-al patrulea al trupei și a fost produs de Justin Meldal-Johnsen, cunoscut pentru colaborările cu Beck și Nine Inch Nails. 

Paramore - "Anklebiters"

Zach Farro a părăsit Paramore în 2010 împreună cu fratele său Josh și a pus bazele HalfNoise alături de Dan Brigham și Jason Clark. Vorbind despre sound, artistul a precizat că îmbină elemente ambiantale de la Sigur Ros cu sample-urile electronice de la Radiohead. Primul videoclip al trupei, realizat pentru piesa Free The House, poate fi urmărit pe infomusic.ro.

Ultimul album Paramore în formulă de cinci, intitulat "Brand New Eyes", a fost lansat în 2009. Albumul a debutat pe poziția a 2-a în Billboard Top 200.

Citește mai multe despre Paramore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Analia Selis pregătește un single nou pentru toamnă - VIDEO

InfoMusic a stat de vorbă cu Analia Selis despre Buena Vista Social Club, noul single pe care îl pregătește și...

Închide