Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

OCS concertează luni la Guerrilive

Luni, 24 iunie, de la 6 la 7 seara, formația OCS cântă la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Concertul va avea loc în Energiea, acolo unde publicul s-a întâlnit în edițiile anterioare ale emisiunii cu Luiza Zan, Vița de Vie, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Alternosfera etc.

Publicat

pe

OCS la Guerrilive

Trupa Omul cu Șobolani vine luni, 24 iunie, la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban (Radio Guerrilla). Invitat special: Bean MC (Subcarpati). Concertul va avea loc în Energiea, acolo unde publicul s-a întâlnit în edițiile anterioare ale emisiunii cu ZOB, Luiza Zan & Jimmy Cserkesz Guerrilive, Vița de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Dekadens și Alternosfera.

OCS la Guerrilive

OCS la Guerrilive

Omul cu sobolani (OCS) s-a infiintat Constanta, pe 1 august 1997, la initiativa lui Dan Amariei. Numele trupei vine de la celebra carte omonima a lui Sigmund Freud. In anul 1999, primul EP semnat de Dan, Nucu, Kaiser si Bazooka, intitulat “Razna”. Tot in aceasta formula de patru este inregistrat si primul LP al trupei, “Ne punem in cap” (2001). In 2002, apare “Mainile sus”, iar 2 ani mai tarziu, piata alb “OCS TV” lansat de trupa printr-un concert sustinut intr-un televizor urias construit special pentru eveniment.

Anul 2005 a fost cel in care este lansat “Best before 2005t, cu cele mai bune piese ale trupei de pana atunci. La sfarsitul lui 2006, apare cel de-al patrulea album de studio intitulat “Superparanoia” iar in 2007, OCS strange cele 20 de videoclipuri ale trupei pana in acel moment pe DVD-ul "10 ani lumina". In 2009, apare "Dansam legati la ochi cu spatele la zid" album distribuit cu revista Sunete, editat independent, fara ajutorul unei case de discuri. In toamna anului 2011, lanseaza "Retro", album de coveruri in maniera rock alternativ dupa nume importante ale muzicii romanesti.

OCS & Bean - "Visule"

Noua editie a emisiunii Guerrilive Acoustic Session care are loc în Energiea, de unde va fi transmisă live On Air, la Radio Guerrilla, și video live pe pagina de Facebook a radioului. Accesul la concerte se face doar pe baza de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout (marți – vineri, 17.00 – 20.00) ori la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive și de pe pagina Experimentalist.

Trending