Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

OCS concertează luni la Guerrilive

Luni, 24 iunie, de la 6 la 7 seara, formația OCS cântă la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Concertul va avea loc în Energiea, acolo unde publicul s-a întâlnit în edițiile anterioare ale emisiunii cu Luiza Zan, Vița de Vie, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Alternosfera etc.

Publicat

pe

OCS la Guerrilive

Trupa Omul cu Șobolani vine luni, 24 iunie, la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Serban (Radio Guerrilla). Invitat special: Bean MC (Subcarpati). Concertul va avea loc în Energiea, acolo unde publicul s-a întâlnit în edițiile anterioare ale emisiunii cu ZOB, Luiza Zan & Jimmy Cserkesz Guerrilive, Vița de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Dekadens și Alternosfera.

OCS la Guerrilive

OCS la Guerrilive

Omul cu sobolani (OCS) s-a infiintat Constanta, pe 1 august 1997, la initiativa lui Dan Amariei. Numele trupei vine de la celebra carte omonima a lui Sigmund Freud. In anul 1999, primul EP semnat de Dan, Nucu, Kaiser si Bazooka, intitulat “Razna”. Tot in aceasta formula de patru este inregistrat si primul LP al trupei, “Ne punem in cap” (2001). In 2002, apare “Mainile sus”, iar 2 ani mai tarziu, piata alb “OCS TV” lansat de trupa printr-un concert sustinut intr-un televizor urias construit special pentru eveniment.

Anul 2005 a fost cel in care este lansat “Best before 2005t, cu cele mai bune piese ale trupei de pana atunci. La sfarsitul lui 2006, apare cel de-al patrulea album de studio intitulat “Superparanoia” iar in 2007, OCS strange cele 20 de videoclipuri ale trupei pana in acel moment pe DVD-ul "10 ani lumina". In 2009, apare "Dansam legati la ochi cu spatele la zid" album distribuit cu revista Sunete, editat independent, fara ajutorul unei case de discuri. In toamna anului 2011, lanseaza "Retro", album de coveruri in maniera rock alternativ dupa nume importante ale muzicii romanesti.

OCS & Bean - "Visule"

Noua editie a emisiunii Guerrilive Acoustic Session care are loc în Energiea, de unde va fi transmisă live On Air, la Radio Guerrilla, și video live pe pagina de Facebook a radioului. Accesul la concerte se face doar pe baza de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout (marți – vineri, 17.00 – 20.00) ori la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive și de pe pagina Experimentalist.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie și mulți alții cântă la Danube Rock Sounds 2022

Ajuns deja o tradiție pentru iubitorii de muzică din Galați, Danube Rock Sounds revine pe plaja Dunărea. Unele dintre cele mai iubite trupe de rock vor urca pe scena festivalului. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

The Mono Jacks / Vița de Vie
The Mono Jacks / Vița de Vie │ FOTO: InfoMusic

Între 16 și 18 septembrie, pe Plaja Dunărea din Galați, va avea loc festivalul Danube Rock Sounds, ajuns la a opta ediție. În cele trei zile de festival, publicul din Galați îi va putea asculta live pe: Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie, Trooper, Robin and the Backstabbers, Omul cu Șobolani, Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase, Domino, Implant pentru Refuz, Mihail, The Schnitzels, Dimitri’s Bats, Pinholes, Dl. Goe, Hvnds, Melting Dice.

Acces Danube Rock Sounds 2022:

Concertele vor începe zilnic de la ora 18:30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17:30.

Program Danube Rock Sounds 2022

Vineri, 16 septembrie

 • Melting Dice
 • Pinholes
 • Mihail
 • Omul cu șobolani
 • Vița de Vie

Sâmbătă, 17 septembrie

 • Hvnds
 • Dimitri’s Bats
 • Implant pentru Refuz
 • Robin and the Backstabbers
 • The Mono Jacks
 • Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase

Duminică, 18 septembrie

 • Dl Goe
 • The Schnitzels
 • Domino
 • Trooper
 • Alternosfera

Bilete Danube Rock Sounds 2022:

Abonamentele și biletele pentru festival se pot achiziționa online, la prețuri cuprinse între 230 de lei și 99 de lei. Elevii și studenții își pot cumpăra abonamente cu reducere, valabile exclusiv cu un act doveditor la intrarea în festival, la prețul de 190 de lei. Pentru mai multe detalii despre bilete, consultă agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending