Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

O "Mare de sunete" de la Rava pe ritm de rock alternativ - VIDEOCLIP

Rava, trupa de rock alternativ cunoscută pentru "Super Magic Love", a lansat recent primul videoclip oficial - "Mare de sunete". Urmărește-l pe InfoMusic.

Rava, trupa de rock alternativ cunoscută pentru EP-ul "Super Magic Love", a lansat recent primul videoclip oficial. "Mare de sunete" este un proiect video sinestetic despre dragoste, uitare și efectul muzicii Rava asupra oamenilor. Filmat în Iași sub egida casei de producție DEOCHI, videoclipul aranjează perfect în imagini și culori piesa înregistrată la NEXT DOG STUDIO.

Rava - "Mare de sunete" (secvență clip)

Rava - "Mare de sunete" (secvență clip)

Trupa Rava s-a format în Iași în 2006. Inima formatiei, Lucian Curelariu (voce, clape) și Bogdan Hapliuc (chitară, voce), a bătut pentru Rava de-a lungul celor 7 ani de activitate, de fluxuri și refluxuri, de scindări și re-inventări, până acum, în 2013, când RAVA vrea să ajungă acolo unde merită. Pe lângă cei doi membri fondatori, Rava îi are acum în componență și pe Laurențiu Dumescu (bas), Codrin Murariu (tobe) și Eduard Butucel (chitară).

Dintre numeroasele izbânzi, concerte, festivaluri și apariții în mass-media de până acum, se impun amintite EP-ul "Super Magic Love" din 2009, prezența în line-up-ul Stufstock și difuzările repetate de pe Radio Iași și Radio Guerilla.

Noile piese ale trupei redefinesc și completează sound-ul Rava, o formație la maturitate artistică și în plină vigoare creativă. În pregatirea noului album, Rava își crează în on-line imaginea de care are nevoie. Drept dovadă este și primul videoclip oficial, "Mare de sunete".

"Am lansat primul nostru videoclip. Piesa e "Mare de sunete". Au fost 60 de oameni într-o mare de sunete. Mulțumim tuturor celor care au mers cu ochii închiși și au sărit împreună cu echipa DEOCHI în marea de sunete. Haideți să fim cât mai mulți!" - mesajul transmis de Rava pe pagina oficială de Facebook a trupei

Pentru realizarea videoclipului trupa a colaborat cu Octav Chelaru (regie, scenariu), Iustin Surpanelu (imagine, scenariu, montaj, post-procesare) și Radu Afloarei (imagine, scenariu, culori).

VIDEOCLIP OFICIAL: Rava - "Mare de sunete"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Regizorul "Twin Peaks", David Lynch, a lansat "I'm Waiting Here" - VIDEOCLIP

Regizorul american David Lynch, cunoscut pentru filmele "Twin Peaks", "Mulholland Drive", "Blue Velvet", "The Elephant Man" sau "Eraserhead", va lansa...

Închide