Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Nine Inch Nails a lansat prima piesă după 5 ani, "Came Back Haunted" - AUDIO

Nine Inch Nails a lansat o nouă piesă intitulat "Came Back Haunted". Melodia este inclusă pe albumul "Hesitation Marks" ce va fi lansat pe 3 septembrie prin intermediul casei de discuri Columbia Records.

Publicat

pe

Nine Inch Nails

6 iunie 2013 va rămâne în amintirea fanilor Nine Inch Nails ca fiind ziua când au primit cadou prima piesă nouă după o pauză de cinci ani. Melodia poartă numele "Came Back Haunted" și este inclusă pe albumul "Hesitation Marks" ce va fi lansat pe 3 septembrie prin intermediul casei de discuri Columbia Records.

Nine Inch Nails

Nine Inch Nails

Lisa Worden, director muzical la de radio KROQ, a avut ocazia de a asculta piesa în avans și a declarat că aceasta aduce foarte mult cu primele realizări Nine Inch Nails, "Pretty Hate Machine" (1989) și "Broken" (1992).

Alături de Trent Reznor, componenta actuala Nine Inch Nails mai include pe Robin Finck, Adrian Belew (King Crimson), Josh Eustis (Telefon Tel Aviv), Alessandro Cortini și Ilan Burin. Ultimul album al trupei poartă numele "The Slip" și a fost lansat în luna iulie 2008. Discul a debutat pe locul 13 în topul Billboard 200 cu vânzari de peste 100.000 de unități în prima săptămână de la apariție ceea ce ne face să deducem că "Hesitation Marks" va înregistra vânzări mult mai mari.

Deși au trecut cinci ani de la ultima realizare Trent Reznor a fost o persoană foarte ocupată. În 2011 a câștigat Globul de Aur și premiul Oscar pentru coloana sonoră a filmului "The Social Network" a lansat proiectul How To Destroy Angels, în care cântă alături de soția sa, Mariqueen Maandig (ex-West Indian Girl) și a compus coloana sonoră a jocului Call of Duty: Black Ops 2. Artistul a mai avut diverse colaborări ultima dintre ele fiind cu trupa Queens of the Stone Age pentru albumul "...Like Clockwork" (2013).

Trent Reznor colaborează și Dr. Dre la un proiect de streaming intitulat Daisy. Acesta a declarat:

"Platforma este gândită să sorteze muzica într-un mod diferit și mai ușor față de alte servicii de gen cum ar fi Spotify. Lipseste un sistem inteligent care să sorteze pe baza calității și a genului. Vor fi niște filtre care îți vor da exact ce dorești. Este ca și cum te-ai duce într-un magazin de discuri și vânzătorul își va aduce muzica preferată fără să-i spui ce asculți".

Nine Inch Nails - "Came Back Haunted"

Comentează

Trending