Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Muse a lansat "Isolated System", soundtrack al "World War Z" - VIDEO

Dacă "Supremacy", cu al său "aer Bond" nu a reușit să-i cucerească pe cei din spatele producției ultimului film din această serie epică - "Skyfall" -, cel mai recent single Muse și-a găsit "perechea cinematografică". Piesa se numește "Isolated System" și a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului "World War Z".

Publicat

pe

Muse - "Isoleted System" (World War Z soundtrack) (secvență din clip)
Muse - "Isoleted System" (World War Z soundtrack) (secvență din clip)

Dacă "Supremacy", cu al său "aer Bond" nu a reușit să-i cucerească pe cei din spatele producției ultimului film din această serie epică - "Skyfall" -, cel mai recent single Muse și-a găsit "perechea cinematografică". Piesa se numește "Isolated System" și a fost inclusă pe coloana sonoră a peliculei horror "World War Z", ce a avut premiera recent la Londra. Pentru a transmite publicului atmosfera apocaliptică din film, Muse a lansat recent un videoclip al piesei ce conține secvențe din "World War Z", imaginile și linia melodică completându-se reciproc.

Muse - "Isoleted System" (World War Z soundtrack) (secvență din clip)

Muse - "Isoleted System" (World War Z soundtrack) (secvență din clip)

"Isolated System" nu este prima piesă Muse ce intră pe coloana sonoră a unui film, dar este, însă,"single-ul preferat" al lui Matt Bellamy din categoria soundtrack-urile trupei, "World War Z" fiind totodată cel mai important film cu care numele formației a fost asociat până acum.

 "Am știut de la bun început că această colaborare va fi de mare impact pentru că ne tot sunau (producătorii filmului) în timp ce înregistram albumul "The 2nd Law", spunându-ne că vor ca noi să punem cireașa de pe tort. (...) Cred că piesa se potrivește foarte bine cu atmosfera din film. Transmite fiori și acea stare ce te afce să te ții de scaun în timpul filmului. Am avut în minte acest scenariu al supraviețuirii în situații scăpate de sub control - tipul acela sumbru de context apocaliptic - chiar când compuneam albumul "The 2nd Law". De altfel, am tendința să mă gândesc la genul acesta de scenarii de fiecare dată când compun un album", a declarat recent Matt Bellamy, solistul fomației.

"World War Z" va apărea în cinematografele din Statele Unite pe 21 iunie. Filmul beneficiază de talentul regizoral al lui Marc Forster, cunoscut pentru pelicule precum "Monster's Ball" (2001), "Finding Neverland" (2004), "Stranger Than Fiction" (2006) și "Quantum of Solace" (2008). Rolul principal este jucat de Brad Pitt, distribuția incluzându-i și pe Mireille Enos, Eric West și Matthew Fox.

Muse - "Isolated System" (World War Z soundtrack)

Trending