Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Motorhead anunță lansarea unui nou album, "Aftershock"

Motorhead va lansa în luna septembrie 2013 un nou album de studio intitulat "Aftershock". În acest an trupă sărbătorește 38 de ani de la înființare.
MOTÖRHEAD va concerta la Bucuresti

Deși au trecut trei ani de la ultimul album de studio, "The World Is Yours" (2010), formația britanică Motorhead a fost foarte ocupată. A lansat două lbumele live "The World Is Ours", a susținut sute de concerte, au apărut pe piața căștile Motorhead dar și băuturile  "Motorhead Shiraz", "Motorhead Vodka" și berea "Bastards Lager". În acest an trupă sărbătorește 38 de ani de la înființare și va lansa în luna septembrie un nou album intitulat "Aftershock".

Motorhead

Motorhead

Discul este înregistrat în studioul Maple Sound Studios din California cu ajutorul producătorului Cameron Webb, cunoscut pentru colaborările sale cu trupele Megadeth, Sister Sin, Sum 41, Monster Magnet, Godsmack, Danzig, Limp Bizkit etc. Primele titluri de piese deconspirate sunt "Dust And Glass", "Knife", "Going To Mexico", "Lost Woman Blues", "Death Machine" și "Heartbreaker".

Motorhead a cântat la București în cadrul festivalului OST Fest 2012 care s-a desfășurat în luna iunie la Romexpo. Recenzia concertului și galerie foto gasiți pe InfoMusic.

Motorhead a luat naştere în 1974 la iniţiativa lui Lemmy Kilmister şi a reuşit să vândă în cei 38 de ani de muzică peste 50 de milioane de discuri în întreaga lume. Albume precum "Overkill", "Bomber", "Ace Of Spades" sau "1916", au adus formației popularitatea la nivel mondial și distincţii precum Discul de Argint pentru "Bomber" în 1980, o nominalizare la Grammy pentru "1916" în 1991, sau Discul de Aur pentru piesa "The Game" în 2001.

 Motorhead - "Get Back In Line"

Citește mai multe despre Motörhead
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tribute Fest Day la Otopeni, show dedicat muzicii Muse, Coldplay, U2

Tribute Fest Day este un show în premieră în România, în cadrul căruia muzica celor de la Muse, Coldplay și...

Închide