Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Mike Terrana va susține la București un concert tribut Michael Jackson

Pe 13 noiembrie, Sala Palatului va găzdui un spectacol memorabil în cinstea celui mai mare star al planetei: Michael Jackson, care îl va avea ca invitat special la tobe pe inegalabilul Mike Terrana.

Michael Jackson Tribute

Pe 13 noiembrie, Sala Palatului va găzdui un spectacol memorabil în cinstea celui mai mare star al planetei: Michael Jackson, care îl va avea ca invitat special la tobe pe inegalabilul Mike Terrana. Remember the Time - A Show to Remember Michael Jackson va fi un eveniment grandios, asemenea celui pe care îl comemorează. Talentele multiple ale starului american vor fi redate printr-un spectacol complet: un concept coregrafic inovativ, proiecţii video, jocuri de lumini, toate pe fundalul simfonic al grupului Evolution Tempo Orchestra, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor. Invitaţi speciali vor fi membrii trupei Crash care vor oferi un moment de percuţie extraordinar.

Michael Jackson Tribute

Michael Jackson Tribute

Surpriza va fi asigurată de ritmul incitant al tobelor lui Mike Terrana cunoscut publicului român în urma colaborărilor cu soprana Tarja Turunen, Axel Rudi Pell, Yngwie Malmsteen și mulți alții. Acesta va oferi spectatorilor o reprezentație formidabilă, presărată cu momente de stand-up comedy, tipice unui show marca Mike Terrana. Dadans, sub tutela coregrafei Judith State, vor ilustra printr-o coregrafie de excepţie povestea vieţii lui Michael aşa cum decurge ea din piesele sale nemuritoare precum "Billie Jean", "Thriller", "Dirty Diana" sau "We are the World".

Bilete la spectacolul "Remember the Time - A Show to Remember Michael Jackson"

  • VIP - 280 lei (Pret normal)
  • VIP - 140 (Pret Redus copii 5-12)
  • Categoria I - 220 lei (Pret normal)
  • Categoria I - 110 lei (Pret Redus copii 5-12)
  • Categoria II - 160 lei (Pret normal)
  • Categoria II - 80 lei (Pret Redus copii 5-12)
  • Categoria III - 110 lei (Pret normal)
  • Categoria III 55 lei (Pret Redus copii 5-12)
  • Categoria IV - 60 lei (Pret normal)
  • Categoria IV - 30 lei (Pret Redus copii 5-12)

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online pe www.eventim.ro. Copiii între 5 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Pentru a înţelege povestea vieţii lui Michael Jackson, pentru a percepe, cum se cuvine, idealurile care i-au animat întreaga activitate artistică, spectatorii trebuie să se elibereze de prejudecăţi, de stereotipuri şi să îşi lase simţurile în voia spectacolului. Auzul şi văzul le vor fi fermecate prin orchestraţia inedită a pieselor starului american, prin mişcări de dans fantastice şi prin proiecțiile video sugestive, toate urmând o succesiune logică înscrisă într-un scenariu bine pus la punct.

Fiind un concept nou şi revoluţionar, este greu de încadrat într-o categorie concret delimitată. Cea mai apropiată ar fi musicalul, excluzând partea de teatru. Dar evenimentul va include muzică excepţională, dans tematic, filmări şi jocuri de lumini, chiar intervenţiile unui narator, toate pentru ca show-ul din 13 noiembrie să fie de neuitat.

Cei care recunosc rolul lui Michael Jackson în evoluţia muzicii, cei care îi apreciază talentul imens cu care a îmbogăţit întreaga lume, cei care îşi manifestă entuziasmul de a-l auzi prin aplauze şi lacrimi de bucurie, vor fi mai mult decât încântaţi de show-ul elaborat de Phoenix Entertainment.

Michael Jackson - "Dirty Diana"

Citește mai multe despre Michael JacksonMike Terrana
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte unplugged pe o nouă scenă la B'estFest Summer Camp

Ediția din acest an B’ESTFEST Summer Camp aduce cu sine o nouă scenă, dedicată în special show-urilor live în varianta...

Închide