Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mihai Bendeac apare în primul clip After What - "Super Bored" - VIDEOCLIP

After What este noul proiect muzical al lui Marius Moise, ex-solistul de la The MOOod. Primul single "Super Bored" vine cu un clip cu Mihai Bendeac - VIDEO

Publicat

pe

Secvențe clip After What - "Super Bored"

Marius Moise aka Gopo a părăsit trupa The MOOod în noiembrie anul trecut întrucât nu mai găsea puncte comune cu colegii săi. Solistul a promis atunci că va reveni în 2013 cu un proiect muzical, tot pe rock, și s-a șinut de cuvânt. Noua sa formație se numește After What, iar single-ul de debut este "Super Bored". Melodia se bucură și de un videoclip, în care Mihai Bendeac joacă rolul principal și pe care îl puteți urmări mai jos.

Secvențe clip After What - "Super Bored"

Secvențe clip After What - "Super Bored"

Clipul este produs Popski Production și regizat de Vladimir Dembinski, care a ales să o variantă alb-negru pentru un clip despre plictiseală. Scenariul îl prezintă pe Mihai Bendeac în rolul unei persoane care se plictisește în casă și încearcă să facă tot felul de activități, cât mai comice pentru a scăpa de monotonie și singurătate. De la cântat la mătură, jucat bachet în casă și tăiat frunze la câini la propriu, Bendeac face tot ce-i trece prin minte ca să alunge plictiseala. În plus, fanele actorului au ocazia să-l vadă pe acesta în câteva scene nud.

"Trupa se numește After What. Sunt tineri și foarte talentați. Au un aer british foarte mișto. Piesa se numește Super Bored. Și, cred eu, spune câte ceva despre noi toți. Regizorul clipului a reușit să surprindă și câte ceva din personalitatea mea. Ceea ce e greu. Eu sunt mai…taciturn. PS - În mare, propunerea lor a sunat astfel: "Vrei să apari în clipul unei piese rock, cu scene nud și să faci asta pe gratis?" Puteam să spun "Nu"? Pe bune acuma.. Ce bărbat n-a visat să facă așa ceva la 30 de ani?!", este mesajul postat de Mihai Bendeac pe blogul lui personal.

Ca sound, judecând după primul single, After What nu este departe de ce însemna The MOOod, rămânând în zona indie rock. În afară de Gopo la voce, din trupă mai face parte Andrei Hațegan. Melodia a fost compusă împreună cu Alexandru Voicu (ex Mono Jacks ) și Tudor Popescu (Pixels).

After What - "Super Bored"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=isLBJznFJKc]
Comentează

Trending