Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Mandinga va concerta în premieră la Londra

Mandinga va avea la sfârşitul acestei săptămâni primul său concert la Londra. Trupa va cânta sâmbătă, 15 iunie, în clubul Unique, după care va lua parte la concertul Rihannei, unde a primit invitaţie specială chiar din partea reprezentanţilor artistei, prin RocNation.
Mandinga

Mandinga

Mandinga va avea la sfârşitul acestei săptămâni primul său concert la Londra. Piesele vesele ale trupei îi vor încălzi chiar şi pe cei mai "posh" britanici. Din program nu va lipsi cel mai nou hit Mandinga, lansat alături de Muneer, "Bling", dar şi alte piese cunoscute de pe albumul "Club de Mandinga", lansat în 2012.

Mandinga

Mandinga

Trupa Mandinga va cânta sâmbătă, 15 iunie, în clubul Unique, după care va lua parte la concertul Rihannei, unde a primit invitaţie specială chiar din partea reprezentanţilor artistei, prin RocNation.

"Sâmbătă dimineaţa ne vom sui într-un avion Wizz Air şi vom zbura la Londra unde suntem siguri că vom avea parte de o experienţă pe cinste. Abia aşteptăm să-i întâlnim pe românii de acolo şi pe britanicii care ascultă muzica Mandinga. După ce vom oferi un show complet pe scenă, ne vom bucura de spectacolul Rihannei la care am avut surpriza să primim invitaţie pe care, evident, nu o puteam refuza", povesteşte solista Mandinga, Elena Ionescu.

Mandinga a primit, de asemenea, invitația de a participa la ediția 47 a prestigiosului Montreux Jazz Festival. Anunțul a fost făcut de Ciupi și El Nino în cadrul emisiunii Apropo TV realizate de Andi Moisescu. De-a lungul anilor pe scena festivalului au urcat legende ale industriei muzicale precum B.B KingNina SimoneElla Fitzgerald, Led Zeppelin, Pink Floyd, Frank Zappa, Deep Purple și Prince. Ediția cu numărul 47 a Montreux Jazz Festival va avea loc anul acesta în perioada 5 - 20 iulie în Elveția și va reuni pe aceeași scenă artiști precum: Prince, Leonard Cohen, Green Day, Brian May, Deep Purple, Joe Cocker și Diana Krall.

Mandinga a participat anul trecut la Eurovision cu piesa "Zaleilah", încheind concursul pe poziția a 12-a. Cel mai recent single al formației se numește "Bling" și a fost realizat în colaborare cu Muneer. Piesa poate fi ascultată într-un articol anterior.

Mandinga Latin Jazz - Live Session

Citește mai multe despre MandingaRihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Sabbath a lansat "God Is Dead" - VIDEOCLIP

Lansarea noului album Black Sabbath este din ce în ce mai aproape, iar primul videoclip a fost în sfârșit lansat....

Închide