Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mandinga a lansat clipul "Bling" feat. Muneer - VIDEOCLIP

Mandinga a lansat clipul noului single "Bling" feat. Muneer. Luxul și senzualitatea exotică se îmbină într-un clip de imagine excentric.

Publicat

pe

Secvență clip Mandinga - "Bling feat. Muneer
Secvență clip Mandinga - "Bling feat. Muneer

Mandinga a lansat videoclipul noului single, cântat în colaborare cu Muneer. După cum spune și titlul piesei "Bling", clipul este are mult mult bling-bling, de la pantofi cu pietre, mașină americană de colecție la șampanie și lingouri de aur. Luxul este combinat cu senzualitate și cu exoticul dat de elemente precum o pisică de rasa Sfinx, o dansatoare cu multe tatuaje, cântărețul Muneer și desigur atitudinea solistei, Elena Ionescu. Clipul, pe care îl puteți urmări mai jos a fost regizat de Alex Ceaușu.

Secvență clip Mandinga - "Bling feat. Muneer

Secvență clip Mandinga - "Bling feat. Muneer

"Chiar dacă de multe ori lucrurile sclipitoare tind să ne fure privirea și mintea, în final tot dragostea învinge. Este mesajul pe care vrem să-l transmitem prin piesa "Bling", o coproductie Happiness Production-Cat Music, cu versurile și muzica semnate de El Proyecto", spune Elena.

Întrucât "Bling" este un clip de imagine, toți membrii formației au trecut prin schimbări de look și vestimentație. Chupi și-a modificat culoarea ochilor, Nino a avut parte de un hair-styling nou, iar Elena s-a transformat în "Miss Bling". De partea masculină a trupei s-a ocupat Irina Voinea, în timp ce de styling-ul solistei a fost responsabilă fashion editorul Iulia Albu, care se ocupă de imaginea Elenei de aproape jumătate de an.

În clip solista trupei Mandinga se apară cu o umbrelă de o ploaie de diamante și se răsfață în costum de baie într-un Cadillac. Filmările au durat peste 20 de ore, iar Elena a fost nevoită să suporte pe întreaga perioadă tocuri de 20 de cm.

"Suntem extrem de încântaţi de răspunsul publicului la piesa "Bling". Acest proiect marchează o nouă direcţie de evoluţie a muzicii noastre, către un segment nou. Le mulţumim fanilor noştri pentru că ne sunt aproape" - Elena

Mandinga - "Bling" feat. Muneer

Comentează

Trending