Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Mandinga a lansat clipul "Bling" feat. Muneer - VIDEOCLIP

Mandinga a lansat clipul noului single "Bling" feat. Muneer. Luxul și senzualitatea exotică se îmbină într-un clip de imagine excentric.
Secvență clip Mandinga -

Secvență clip Mandinga - "Bling feat. Muneer

Mandinga a lansat videoclipul noului single, cântat în colaborare cu Muneer. După cum spune și titlul piesei "Bling", clipul este are mult mult bling-bling, de la pantofi cu pietre, mașină americană de colecție la șampanie și lingouri de aur. Luxul este combinat cu senzualitate și cu exoticul dat de elemente precum o pisică de rasa Sfinx, o dansatoare cu multe tatuaje, cântărețul Muneer și desigur atitudinea solistei, Elena Ionescu. Clipul, pe care îl puteți urmări mai jos a fost regizat de Alex Ceaușu.

Secvență clip Mandinga - "Bling feat. Muneer

Secvență clip Mandinga - "Bling feat. Muneer

"Chiar dacă de multe ori lucrurile sclipitoare tind să ne fure privirea și mintea, în final tot dragostea învinge. Este mesajul pe care vrem să-l transmitem prin piesa "Bling", o coproductie Happiness Production-Cat Music, cu versurile și muzica semnate de El Proyecto", spune Elena.

Întrucât "Bling" este un clip de imagine, toți membrii formației au trecut prin schimbări de look și vestimentație. Chupi și-a modificat culoarea ochilor, Nino a avut parte de un hair-styling nou, iar Elena s-a transformat în "Miss Bling". De partea masculină a trupei s-a ocupat Irina Voinea, în timp ce de styling-ul solistei a fost responsabilă fashion editorul Iulia Albu, care se ocupă de imaginea Elenei de aproape jumătate de an.

În clip solista trupei Mandinga se apară cu o umbrelă de o ploaie de diamante și se răsfață în costum de baie într-un Cadillac. Filmările au durat peste 20 de ore, iar Elena a fost nevoită să suporte pe întreaga perioadă tocuri de 20 de cm.

"Suntem extrem de încântaţi de răspunsul publicului la piesa "Bling". Acest proiect marchează o nouă direcţie de evoluţie a muzicii noastre, către un segment nou. Le mulţumim fanilor noştri pentru că ne sunt aproape" - Elena

Mandinga - "Bling" feat. Muneer

Citește mai multe despre Mandinga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruce Springsteen înregistrează un nou album

Bruce Springsteen a declarat că are suficient material pentru lansarea unui nou album. Artistul, în vârstă de 63 de ani,...

Închide