Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Les Elephants Bizarres susțin primul concert acustic la Guerrilive

Primul concert acustic din cariera trupei Les Elephants Bizarres va fi susținut luni, 17 iunie, la Guerrilive Acoustic Session.

Publicat

pe

Primul concert acustic din cariera trupei Les Elephants Bizarres va fi susținut luni, 17 iunie, la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban, de la 6 seara, ce va avea loc în stabilimentul Energiea. Băieții vor cânta mai multe piese noi, printre care și următorul single al trupei și vor da detalii despre noul album ce urmează a ieși în această toamnă. În cadrul evenimentului, cei 5 elefanți cunoscuți deja îi vor prezenta și pe cei mai noi membri din trupă.

Les-Elephants-Bizarres-guerrilive

Les Elephants Bizarres sunt niște băieți energici uniți de sloganul "Trompa sus!", produși de Bogdan Popoiag (UNU`), mai nou în formulă extinsă cu opțiune acustică inclusă.

Povestea formației începe în 2007, cu o răsuflare alternativă, pompată cu indie-pop-rock. În 2010, apar primul album și primele cântări în afara țării. Cu un sound predominant indie-rock combinat cu acorduri funk, Les EB au fost invitați să concerteze alături de Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini, Roxette și Kasabian. Mai multe, luni, la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban (Radio Guerrilla).

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban, emisiunea ce are loc în fiece luni seara în stabilimentul Energiea, este un experiment provocat de Grolsch, și este transmisă, începând cu ora 18, LIVE On Air, la Radio Guerrilla, și VIDEO LIVE pe pagina de Facebook a radioului (www.facebook.com/radio.guerrilla). Emisiunea poate fi ascultată în reluare, în fiecare duminică, de la aceeași oră.

Accesul la concerte se face doar pe bază de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout, la concursurile de pe pagina de FB a emisiunii Guerrilive și de pe pagina Experimentalist. Până acum, pe la Guerrilive-ul Radio Guerrilla de la Energiea au mai trecut Vița de Vie, Irina Sârbu & Marius Mihalache Band, Jazzybirds, The Mono Jacks, East Roots, Grimus, Dekadens, Alternosfera, Luiza Zan, ZOB și Moonlight Breakfast.

Les Elephants Bizarres - "Nu mă opri"

Comentează

Trending