Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

LaLa Band a lansat primul magazin și fan club oficial - FOTO

LaLa Band a lansat la Cocor primul magazin cu produse de colecție și primul Fan Club, unde membrii trupei se vor întâlni cu fanii. Vezi foto de la lansare
LaLa Band la lansarea primului magazin și fan club oficial

LaLa Band la lansarea primului magazin și fan club oficial

Săptămâna aceasta a fost una cu totul specială pentru fanii trupei LaLa Band. Cei 13 tineri talentați, ce au dat naștere unui adevărat fenomen, au lansat primul magazin și primul Fan Club oficial în incinta magazinului Cocor. Deschiderea oficială a avut loc în prezența membrilor trupei și a unui număr impresionant de fani ce au dorit să fie alături de artiștii lor preferați.

LaLa Band la lansarea primului magazin și fan club oficial

LaLa Band la lansarea primului magazin și fan club oficial

În cadrul magazinului vor fi comercializate cele mai noi produse din colecția obiectelor ce poartă marca LaLa Band: albume, agende, postere, cea mai nouă colecție de tricouri, revista formației, accesorii sau produse de papetărie. În plus, membrii LaLa Band le-au pregătit fanilor întâlniri speciale, autografe și multe surprize, iar toate acestea se vor desfășura în cadrul Fan Clubului LaLa Band. Noutăți despre evenimentele organizate de Lala Band în magazin, precum și regulamentul funcționării Fan Clubului vor fi afișate pe site-urile oficiale și în magazinul Cocor.

"Ne bucurăm foarte mult că vom avea un loc special unde ne vom putea întâlni cu fanii noștri, pentru care am pregătit multe surprize", au spus Criss și Vlad.

"Suntem entuziasmați de ideea magazinului oficial, unde fanii vor găsi cele mai noi produse LaLa Band", au spus Alina și Dorian.

La începutul lunii trupa a revenit la Arenele Romane din București, unde a susținut un concert incendiar în fața a peste 5.000 de oameni. Fanii au venit din toate colțurile țării și au avut parte de momente spectaculoase, distracție și muzică bună. În cadrul concertului formația fost lansat și cel de-al cincilea album, intitulat "LaLa Love Forever", care conține doar piese originale. Cei 12 membri LaLa Band au cântat 40 de piese și au schimbat peste 75 de costume, timp de peste 3 ore. Cei prezenți la concert au putut asculta în premieră melodii precum "Viața noastră" și "Save me", piese originale compuse de John Puzzle, "Bonnie and Clyde", "One love", "One more clap", dar și un colaj alcătuit din cele mai cunoscute trei cântece LaLa Band: "Stage of joy", "One wish" și "Dance dance dance". Cele mai spectaculoase momente au fost imortalizate de InfoMusic și le puteți revedea în Galeria foto.

Poze de la deschiderea magazinului și Fan Clubului Oficial LaLa Band

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

 

Citește mai multe despre Lala Band
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alicia Keys a lansat "Tears Always Win" - VIDEOCLIP

Urmărește noul videoclip Alicia Keys, "Tears Always Win". Piesa este extrasă de pe albumul "Girl on Fire" și amintește de...

Închide