Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Kylie Minogue este provocatoare în noul clip - "Skirt" - LYRIC VIDEO

Kylie Minogue a lansat un lyric video pentru noul single "Skirt". Artista de 45 de ani este provocatoare și sexy în clipul regizat de Will Davidson.
Kylie Minogue -

Kylie Minogue - "Skirt" LYRIC VIDEO

La începutul anului Kylie Minogue a semnat cu casa de discuri Roc Nation, deținută de Jay-Z, iar acum artista a lansat primul single realizat cu noua echipă. Acesta se intitulează "Skirt" și se bucură de un lyric video incitant, pe care îl puteți urmări mai jos. Melodia are un sound electro, electrizant, cu puternice influențe de dubstet. Clipul a fost regizat de Will Davidson și o prezintă pe artista pop de 45 de ani provocatoare și seducătoare.

Kylie Minogue - "Skirt" Lyric Video 2013

Kylie Minogue - "Skirt" Lyric Video 2013

"Skirt" a fost compusă de The Dream, care a mai colaborat în trecut cu Beyonce și Britney Spears și reprezintă primul extras de pe noul album al cântăreței. Videoclipul a fost realizat prin tehnica stop-motion, pentru care fotograful și regizorul Will Davidson a făcut în jur de 1.000 de fotografii. Shooting-ul a durat doar 3 zile, într-o cameră de hotel din Los Angeles și a fost o premieră pentru Kylie Minogue.

"În cei 25 de ani de carieră nu am făcut ceva asemănător. A fost ceva realizat în ultimul minut și a  pus cap la cap totul într-o secundă. Îmi place la nebunie cum fotografiile lui Will se simt atât de reale, de neprelucrate, iar spectatorul are senzația că se află în cameră lângă mine", a declarat Kylie Minogue pentru Nowness.

De asemenea artista a vorbit și despre sound-ul noului material. Acesta va fi pop dance cu noi influențe, Minogue mărturisind că este încântată de fiecare dată când încearcă stiluri diferite. Scopul ei este să își extindă experiența muzicală în cât mai multe arii, dar să nu își piardă identitatea. Colaborarea cu Roc Nation a venit la momentul potrivit, ia artista are oportunitatea de a lucra cu producători care se aflau pe lista sa de dorințe de ani de zile. În ceea ce privesc posibile colaborări pe disc, Minogue nu dat nume, dar a precizat că întotdeauna a fost imprensionată de magia pe care o poate produce o colaborare.

"De exemplu, nu îmi pot imagina viața fără duetul cu Nick Cave la cântecul "Where The Wild Roses Grow", a adăugat Kylie Minogue.

Kylie Minogue - "Skirt"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VsKBuR11Cvw&w=600]

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Script a lansat "Millionaires" - VIDEOCLIP

Trupa irlandeză The Script a lansat un nou videoclip. Piesa se numește "Millionaires" și este cel de-al patrulea single extras...

Închide