Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Kraftwerk lucrează la un nou album

Liderul trupei Kraftwerk, Ralf Hutter, a declarat recent că trupa lucrează la un nou album de studio și că în ciuda progreselor tehnologice improvizația este în continuare esențială pentru muzica lor. Momentan nu se cunoaște data lansării noului produs.

Publicat

pe

Kraftwerk
Kraftwerk │ FOTO: www.facebook.com

Dacă fanii muzicii rock se bucură în 2013 de albume noi de la Black Sabbath, Alice In Chains, Deep Purple, HIM, Queens Of the Stone Age, iată că și iubitorii de muzică electronică primesc o veste bună. Liderul trupei Kraftwerk, Ralf Hutter, a declarat recent că trupa lucrează la un nou album de studio și că în ciuda progreselor tehnologice, improvizația este în continuare esențială pentru muzica lor. Hutter nu a dorit să ofere mai mutlte informații despre mult așteptatul album însă acesta vine după o pauză de zece ani de la ultima lansare, "Tour de France Soundtracks" (2003).

Kraftwerk

Kraftwerk

Kraftwerk, una dintre trupele etalon ale muzicii electronice, este headliner la ediția din acest an a festivalului T In The Park. Evenimentul, ajuns la ediția cu numărul 20, va avea loc în perioada 12 - 14 iulie 2013 în localitatea Balado din Scoția, iar printre artiștii deja confirmați se numără The Killers, Rihanna, Mumford and Sons, Emeli Sande, The Script, Jake Bugg, Alt-J, Of Monsters and Men, Two Door Cinema Club și Azealia Banks. Prețul unui abonament este de 184 fără campare și 194 cu campare iar cei interesați să participe trebuie să știe că din 2006 fiecare ediție a festivalului a fost sold out. Biletele se pot achiziționa de pe site-ul ticketmaster.co.uk.

Kraftwerk - "The Robots"

Kraftwerk este o trupă originală din Dusseldorf, Germania, ce a luat naştere în 1970 la iniţiativa lui Ralf Hutter și a lui Florian Schneider. Formaţia a adus importante contribuții la dezvoltarea muzicii electronice, muzica sa fiind considerată bază de temelie pentru numeroase formații aflate la început de drum, mulți comparând influența Kraftwerk cu cea a celor de la The Beatles. Imnul ediției 2003 al Turului Franței a fost realizat de Kraftwerk. Cu o carieră de peste 40 de ani, formaţia a lansat 10 albume de studio şi şi-a pus amprenta pe mai toate genurile muzicale în perioada anilor '70 - '80.

Trending