Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Korn lansează un nou album în luna septembrie

KoRn se află în studioul de înregistrări unde lucrează la cel de-al 11-lea album din discografie. Discul, al cărui nume nu a fost dezvaluit, va fi lansat pe 24 septembrie 2013 și este primul după 10 de absență alături de chitaristul Brian "Head" Welch.

Korn 2013

Putem spune că așteptarea a luat sfârșit. După 10 de absență, chitaristul Brian "Head" Welch lansează un nou album alături de Korn. Acesta a părăsit formația în 2005 pentru a fi mai aproape de Dumnezeu, a se dedica familiei și carierei solo.

Jonathan Davis, James "Munky" Shaffer, Reginald "Fieldy" Arvizu, Ray Luzier și Brian "Head" Welch se află în studiul de înregistrări unde lucrează la cel de-al 11-lea album din discografie. Discul, al cărui nume nu a fost dezvaluit, va fi lansat pe 24 septembrie 2013.

Korn

Korn

Se pare că trupa va renunța la experimentele dubstep iar noul produs va avea sound-ul care ia adus celebritatea. Materialul este înregistrat alături de prăducătorul Don Gilmore, care a mai lucrat cu trupele Bullet For My Valentine, Linkin Park, Lacuna Coil, Three Days Grace, Avril Lavigne sau Good Charlotte. Korn se află în plin turneu european însă momentan România nu este inclusă pe harta americanilor.

Despre revenirea în Korn, Brian "Head" Welch a declarat:

"Am știut ca va fi ceva special, ca o explozie, în momentul în care am început să cântăm împreuna. Ținem foarte mult unii la alții și am testat să vedem dacă mai suntem pe aceeași lungime de undă înainte de a începe înregistrarea noului album. În momentul când am ajuns în studio totul s-a schimbat. Eram din nou o familie și abia aștept ca fanii să asculte noile compoziții".

Korn - "Narcissistic Cannibal"

Korn face parte din valul new metal, și lansat albumul de debut în 1994. De atunci au mai apărut Life Is Peachy (1996), Follow the Leader (1998), Issues (1999), Untouchables (2002), Take a Look in the Mirror (2003), See You on the Other Side (2005), Untitled album (2007), Korn III: Remember Who You Are (2010 și The Path of Totality (2011). La nivel internațional Korn a vândut peste 50 de milioane de albume și are în palmares numeroase premii printre care și două premii Grammy și MTV Video Music Awards.

Citește mai multe despre Korn
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mandinga a lansat clipul "Bling" feat. Muneer - VIDEOCLIP

Mandinga a lansat clipul noului single "Bling" feat. Muneer. Luxul și senzualitatea exotică se îmbină într-un clip de imagine excentric.

Închide