Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Kings of Leon a stabilit titlul și data lansării noului album

Află care este titlul și data lansării noului album Kings of Leon și ascultă noul single Kings of Leon, ce va fi lansat oficial în luna iulie.
Kings of Leon

Kings of Leon

După suspansul creat prin numeroase declarații în presă privind următorul album și piese noi interpretate în concerte, Kings of Leon anunță în sfârșit titlul și data lansării noului material discografic. "Mechanical Bull" va apărea pe piață pe 24 septembrie anul acesta și va avea un sound "tineresc", în ciuda intenției inițiale de a-i da o nuanță mai matură.

Kings of Leon

Kings of Leon (Foto: videokeman.com)

"Credeam că vom face un album cu adevărat matur, dar sunt uimit de cât de tineresc sună noul nostru material. Este un fel mix între "Youth & Young Manhood" din 2003 şi "Because of the Times" lansat în 2007", declara recent Jared Followill, basistul trupei.

Pentru realizarea albumului "Mechanical Bull", al șaselea din cariera formațiai, Kings of Leon a lucrat cu producătorul Angelo Petraglia, vechi prieten și colaborator. Materialul a fost înregistrat în studioul lor din Nashville. Primul single ce va fi extras de pe album se numește "Super Soaker" și va fi lansat chiar luna aceasta, presa internațională indicând data de 12 iulie. Piesa a fost interpretată live în premieră la Governor's Ball 2013 și poate fi ascultată în înregistrarea video de mai jos.

Kings of Leon - "Super Soaker" (Governor's Ball 2013)

Kings of Leon a lansat până în prezent 5 albume: "Youth & Young Manhood" (2003), "Aha Shake Heartbreak" (2004), "Because of the Times" (2007), "Only by the Night" (2008) și "Come Around Sundown" (2010). În 2010 trupa a câștigat trei premii Grammy, la categoriile "Discul anului", "Cea mai bună prestație rock a unui duo sau grup" și "Cea mai bună piesă rock" pentru single-ul "Use Somebody". Un an mai târziu formația a fost nevoită să contramandeze întregul turneu din SUA din cauza unor stări accentuate de oboseală și probleme de sănătate ale solistului Caleb Followill. Au apărut apoi zvonuri care răspândeau ideea unei dorințe a celor din trupă de a-l scoate din formație pe Caleb și a-l obliga să se interneze la un centru de dezintoxicare. Pe fondul acestor zvonuri și neînțelegeri, Jared Followill a lansat împreună cu Nick Brown un proiect paralel, trupa Smoke & Jackal. Cu toate acestea, membrii Kings of Leon se pare că au rămas uniți, albumul al 6-lea fiind deja finalizat.

Citește mai multe despre Kings of Leon
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bullet For My Valentine a lansat "Breaking Point" - VIDEOCLIP

După o pauză de trei ani, Bullet For My Valentine, care va concerta la Rock The City 2013, a lansat...

Închide