Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Kanye West și iubita sa Kim Kardashian au o fetiță

Kim Kardashian a născut primul copil al lui Kanye West. Fetița a venit pe lume într-un spital din Los Angeles, sâmbătă, 15 iunie.
Kim Kardashian si Kanye West

Kim Kardashian si Kanye West

Kanye West este proaspătul tătic al unei fetițe. Iubita sa, Kim Kardashian a născut pe cale naturală într-un spital din Los Angeles, în ziua de 15 iunie. Atât vedeta, cât și copilul sunt în stare bună de sănătate. Momentan cuplul nu a făcut nici o declarație privind evenimentul. Urmează să aflăm ce nume s-au decis Kanye și Kim să-i pună fetiței.

Kim Kardashian si Kanye West

Kim Kardashian si Kanye West (Foto: kimkardashian.celebuzz.com)

La sfârșitul săptămânii trecute, Kanye West trebuia să sărbătorească lansarea noului său album "Yeezus", dar rapperul a decis să nu meargă la petrecere întrucât Kim nu se simțea bine. În timpul nopții au apărut primele contracții, iar sâmbătă dimineața Kim a intrat în travaliu, relatează TMZ.

În același timp, noul material al lui West a fost piratat înainte de lansare, fiind disponibil pe numeroase site-uri de torrent. De asemenea, au fost dezvăluite toate titlturile celor 10 piese noi, artiștii și producătorii care au colaborat cu West. Astfel, am aflat că Daft Punk a produs piesele "On Sight", "Black Skinhead" și "Send it Up" și că rapper-ul a realizat featuring-uri cu Frank Ocean, Travis Scott, God și Charlie Wilson.

Kanye West a dat spre ascultare "Yeezus" în premieră, pe 10 iunie, în cadrul unei sesiuni exclusive ce a avut loc în New York. La audiția privată au participat artiști precum Jay-Z, Beyonce, Timbaland, Busta Rhymes și câteva publicații de renume internațional. Publicul larg a avut ocazia să asculte 2 melodii noi - "Black Skinhead" și "New Slaves" - în cadrul emisiunii SNL, în urmă cu 3 săptămâni.

Tracklist "Yeezus" - Kanye West:

  1. Kanye West - "Yezzus" artwork"On Sight" - produs de Daft Punk (Malik Yusef, Rhymefest) 
  2. "Black Skinhead" - produs de Daft Punk (CyHi The Prynce, Lupe Fiasco, Malik Yusef) 
  3. "I Am A God" featuring God - produs de Daft Punk (Hudson Mohawke, Justin Vernon, Malik Yusef, Rhymefest) 
  4. "New Slaves" featuring Frank Ocean (Malik Yusef, Rhymefest) 
  5. "Hold My Liquor" featuring Chief Keef & Justin Vernon (Alejandro Ghersi, Malik Yusef, Rhymefest) 
  6. "I'm In It" featuring Travis Scott (Justin Vernon, Malik Yusef) 
  7. "Blood On The Leaves" (Hudson Mohawke, Tony Williams) 
  8. "Guilt Trip" featuring Kid Cudi (produs de S1) 
  9. "Send It Up" featuring King L (Alejandro Ghersi, Daft Punk, Gesaffelstein)
  10. "Bound 2" featuring Charlie Wilson (John Legend)

Kanye West - "New Slaves" (Live la SNL)

Kanye West - "Black Skinhead" (Live la SNL)

 

Citește mai multe despre Kanye West
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Antarctica şi raku lansează un nou videoclip - TEASER

Antarctica se pregăteşte de lansarea unui nou videoclip la piesa "Singuratate Urbană", o colaborare cu raku. Urmăreşte teaser-ul clipului pe...

Închide