Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Jason Newsted a lansat un nou single, "Heroic Dose"- AUDIO

Newsted, noua trupă a fostului basist Metallica, Jason Newsted, va lansa pe 6 august 2013 albumul de debut intitulat "Heavy Metal Music". Discul conține 11 melodii care continua linia EP-ului "Metal", apărut la începutul acestui an, iar primul extras pe single poartă numele "Heroic Dose".

Newsted

Urmărește-ne pe

Newsted, noua trupă a fostului basist Metallica, Jason Newsted, (Voivod, Flotsam & Jetsam, Echobrain, WhoCares), va lansa pe 6 august 2013 albumul de debut intitulat "Heavy Metal Music". Discul conține 11 melodii care continua linia EP-ului "Metal", apărut la începutul acestui an. Primul extras pe single poartă numele "Heroic Dose" și poate fi ascultat mai jos.

Newsted

Newsted

Albumul a fost înregistrat în componența: Jason Newsted - bass și voce, Jesus Mendez Jr. - tobe, Jessie Farnsworth - chitară/voce și Mike Mushok la chitară. Newsted va cânta alături de Megadeth, Black Label Society, Device, HellYeah și Death Division la ediția din acest an a festivalului Gigantour 2013. Evenimentul este organizat de solistul Dave Mustaine, care alături de Megadeth a susținut un concert pe 22 mai la Arenele Romane din București.

Jason Newsted a fost membru Metallica în perioada 1986 – 2001, ocupând locul regretatului Cliff Burton. După plecarea din trupă, muzicianul și-a lansat propriul proiect muzical, Echobrain, a cântat cu Ozzy Osbourne iar apoi s-a alăturat trupei canadiene Voivod. Locul lui Jason Newsted în Metallica a fost luat de basistul Robert Trujillo în 2003.

Newsted - "Heroic Dose"

Tracklist "Heavy Metal Music":

 • Heroic Dose
 • Soldierhead
 • ...As The Crow Flies
 • Ampossible
 • Long Time Dead
 • Above All
 • King Of The Underdogs
 • Nocturnus
 • Twisted Tail Of The Comet
 • Kindevillusion
 • Futureality

La sfârșitul lunii octombrie 2012 Jason Newsted s-a căsătorit cu Nicole Leigh Smith. Aceștia aveau o relație de mulți ani hotărând să faca pasul cel mare. Actuala doamnă Newsted, a declarat: “Jason este un tip fantastic de talentat, iar eu sunt fericită să-i port numele de familie“. Nicole este cea care l-a încurajat pe Jason în 2005 să găsească un nou hobby acesta descoperindu-și pasiunea pentru pictură.

În discursul acordat la includerea Metallica în Rock And Roll Hall Of Fame (2009), Jason Newsted i-a mulțumit lui Nicole: “Este dragostea vieții mele, a rămas lângă mine în ultimii șapte ani plini de provocări și aventuri“.

Citește mai multe despre Jason Newsted
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Antonia are un nou single - "Nu stau în Hawaii"- AUDIO

Antonia a lansat un nou single pe care Îl puteți asculta pe InfoMusic.ro. Piesa se intitulează "Nu stau în Hawaii"...

Închide