Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019

Inna a lansat clipul "Spre mare" - VIDEOCLIP

Inna a lansat videoclipul piesei "Spre mare", în care eroii principali, doi îndrăgostiți, trec prin peripeții în drum spre mare.
Secvență clip Inna -

Secvență clip Inna - "Spre mare"

Inna a lansat videoclipul single-ului "Spre mare", unul dintre cântecele care se va număra cu siguranță printre hiturile verii 2013. Melodia a fost realizată în limba română tocmai pentru a atinge exclusiv publicul din țară și vine cu un sound diferit față de cel adoptat de Inna de obicei. "Spre mare" este compusă și produsă de către Inna în colaborare cu cei de la The Farmers, adică Andrei Prodan și Claudiu Ursache.

Secvență clip Inna - "Spre mare"

Secvență clip Inna - "Spre mare"

Videoclipul prezintă povestea a doi tineri îndrăgostiți care vor să meargă la mare, dar pierd trenul. Aceștia fură o mașină decapotabilă și trăiesc o adevărată aventură în drum spre litoral, dar pe plajă. În același timp Inna apare în clip cântând în diferite locuri precum pe șina de cale ferată sau pe malul mării. Artista este îmbrăcată cu niște pantaloni scurți de blugi, iar pentru top a optat doar pentru o jachetă stilizată pe care o poartă deschisă. Clipul regizat de Bogdan Daragiu a fost filmat în București, Neptun, Costinești și pe plaja la Corbu, iar cadrele în care apare Inna sunt realizate în Los Angeles și produse de Khaled Mokhtar.

Recent, Inna a încheiat turneul "Party Never Ends" din Mexic, acesta fiind al patrulea la număr pe care artista îl susține acolo. Cântăreața a concertat în Mexico City, Leon, Chihuahua, Ciudad Juarez și în cadrul unui festival din Acapulco. Show-ul de la Auditorio Nacional, care a încheiat turneul, a fost sold out. A fost pe departe una dintre cele mai frumoase experiențe atât pentru Inna, cât și pentru cei 10.000 de fani prezenți care au cântat, au dansat și s-au bucurat de muzica artistei. În afară de concerte, Inna a participat la numeroase emisiuni TV - radio și a susținut o sesiune de autografe pentru 1.500 de fani. Ținutele purtate de artistă în acest turneu au avut ca inspirație cultura mexicană, mai precis pe Frida Kahlo, celebra pictoriță originară din Mexic. În prezent, Inna a început un nou turneu în Statele Unite, unde va susține concerte în Detroit, New York, Chicago și Washington.

Inna - "Spre mare"

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celelalte Cuvinte este cap de afiș la Ghost Gathering din București

Celelalte Cuvinte se alătura mișcării Ghost Gathering Fest în calitatte de headliner și urcă pe scena festivalului în data de...

Închide