Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Hurts revine cu un nou clip - "Somebody To Die For" - VIDEO

Hurts va începe promovarea piesei "Somebody To Die For", extrasă de pe cel mai recent material. Urmăreşte clipul acesteia care abundă în motive religioase.

Publicat

pe

Trupa Hurts
Trupa Hurts │ FOTO: www.kaltblut-magazine.com

Trupa Hurts va începe în perioada următoarea promovarea unui nou single extras de pe cel mai recent album intitulat "Exile". Piesa se numeşte "Somebody To Die For" şi va fi lansată oficial pe 21 iulie. Aceasta este co-produsă alături de Dan Grech-Marguerat, un nume cunoscut pentru colaborările cu Radiohead, Lana Del Rey sau Moby. Vă prezentăm mai jos povestea clipului "Somebody To Die For".

Trupa Hurts

Trupa Hurts │ FOTO: www.mlk.com

Formaţia a filmat acest videoclip în Munţii Orocopia din California (S.U.A) pe parcursul mai multor zile. Ca şi clipul "Blind", cel de faţă deţine numeroase simboluri şi motive religioase, povestea fiind creionată pe mai multe planuri. Asistăm la un moment de răstignire, altul de botez şi ne sunt arătate pe parcursul celor aproximativ patru minute numeroase crucifixuri. Zona aleasă este una care seamană cu un deşert, plin de ruine, în care suferinţa şi ideea de exil sunt la tot pasul. La un moment dat, se distinge un deal colorat realizat de echipa de filmare, în care regăsim mesajul "God Is Love" şi numeroase alte texte care ţin de raportarea omului la credinţă. Adam Anderson interpretează partitura muzicală la pian, la o maşină de scris şi la chitară, iar Theo este parte la un moment dat din acţiune, detaşându-se apoi.

Piesa poate fi încadrată mai multor genuri precum synthpop, electronic rock sau new wave, fiind dramatică şi prin mesaj, dar şi prin alternanţa de tempo-uri folosite.

Solistul Theo Hutchcraft lucrează în prezent la o nouă piesă alături de Calvin Harris. Formaţia Hurts poate fi văzută live în această vară la majoritatea festivalurilor importante din Europa, continuând turneul de promovare al noului album şi în toamnă prin concerte programate în Marea Britanie, Danemarca, Suedia, Estonia sau Germania.

VIDEO OFICIAL HURTS - Somebody To Die For

Trending