Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Goldfrapp revine cu un nou album intitulat "Tales Of Us" - AUDIO

Goldfrapp, duo-ul de muzică electronică din Marea Britanie, revine în atenţia ascultătorilor cu un nou material numit "Tales Of Us".  Aceasta va fi lansat pe data de 9 septembrie sub... Continuare »
Goldfrapp - Artwork

Goldfrapp - Artwork "Tales Of Us"

Goldfrapp, duo-ul de muzică electronică din Marea Britanie, revine în atenţia ascultătorilor cu un nou material numit "Tales Of Us".  Aceasta va fi lansat pe data de 9 septembrie sub egida casei de discuri Mute Records.

Goldfrapp - Artwork "Tales Of Us"

Goldfrapp - Artwork "Tales Of Us"

Solista Alison, al cărui nume de familie a conferit titulatura acestui band, consideră că albumul de faţă va fi unul care va îndemna oamenii spre visare, îmbinând armonios elementele electronice cu cele acustice. Aceasta a declarat:

"Am citit mult şi am vizionat numeroase filme. Simt că estetica primului nostru album "Felt Mountain" şi cea din "Seventh Tree" (al patrulea material) este cea mai reprezentativă şi relevantă pentru mine, astfel că îmi doresc să extind acest lucru pe viitor. Cred că mereu vom interpreta melodii care deţin sunete acustice, alături de cele produse de sintetizatoare mai vechi."

Ediţia deluxe a acestui album va conţine şi un vinil alături de o carte ilustrată, primele 500 de exemplare fiind semnate de către Alison Goldfrapp şi colegul său Will Gregory.

Trupa a vândut deja toate biletele la primele trei concerte anunţate din cadrul turneului european de promovare al noului disc. Astfel, după reprezentaţiile din Marea Britanie de la jumătatea lunii iulie unde piesele noi vor fi intepretate în premieră, urmează show-uri live în toamnă, deocamdată fiind confirmate locaţii din Olanda, Belgia, Germania, Franţa şi Elveţia.

Tracklist album "Tales Of Us":

  • Jo
  • Annabel
  • Drew
  • Ulla
  • Alvar
  • Thea
  • Simone
  • Stranger
  • Laurel
  • Clay

Teaser Tales Of Us

GOLDFRAPP LIVE - Lovely Head @ Somerset House

Citește mai multe despre Alison GoldfrappGoldfrapp
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Turnul Eiffel este folosit ca instrument muzical - VIDEO

Turnul Eiffel este folosit ca instrument muzical de compozitorul Joseph Bertolozzi pentru materialul "Tower music". Află cum se produc sunetele.

Închide