Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Goldfrapp revine cu un nou album intitulat "Tales Of Us" - AUDIO

Goldfrapp, duo-ul de muzică electronică din Marea Britanie, revine în atenţia ascultătorilor cu un nou material numit "Tales Of Us".  Aceasta va fi lansat pe data de 9 septembrie sub... Continuare »
Goldfrapp - Artwork

Goldfrapp - Artwork "Tales Of Us"

Goldfrapp, duo-ul de muzică electronică din Marea Britanie, revine în atenţia ascultătorilor cu un nou material numit "Tales Of Us".  Aceasta va fi lansat pe data de 9 septembrie sub egida casei de discuri Mute Records.

Goldfrapp - Artwork "Tales Of Us"

Goldfrapp - Artwork "Tales Of Us"

Solista Alison, al cărui nume de familie a conferit titulatura acestui band, consideră că albumul de faţă va fi unul care va îndemna oamenii spre visare, îmbinând armonios elementele electronice cu cele acustice. Aceasta a declarat:

"Am citit mult şi am vizionat numeroase filme. Simt că estetica primului nostru album "Felt Mountain" şi cea din "Seventh Tree" (al patrulea material) este cea mai reprezentativă şi relevantă pentru mine, astfel că îmi doresc să extind acest lucru pe viitor. Cred că mereu vom interpreta melodii care deţin sunete acustice, alături de cele produse de sintetizatoare mai vechi."

Ediţia deluxe a acestui album va conţine şi un vinil alături de o carte ilustrată, primele 500 de exemplare fiind semnate de către Alison Goldfrapp şi colegul său Will Gregory.

Trupa a vândut deja toate biletele la primele trei concerte anunţate din cadrul turneului european de promovare al noului disc. Astfel, după reprezentaţiile din Marea Britanie de la jumătatea lunii iulie unde piesele noi vor fi intepretate în premieră, urmează show-uri live în toamnă, deocamdată fiind confirmate locaţii din Olanda, Belgia, Germania, Franţa şi Elveţia.

Tracklist album "Tales Of Us":

  • Jo
  • Annabel
  • Drew
  • Ulla
  • Alvar
  • Thea
  • Simone
  • Stranger
  • Laurel
  • Clay

Teaser Tales Of Us

GOLDFRAPP LIVE - Lovely Head @ Somerset House

Citește mai multe despre Alison GoldfrappGoldfrapp
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Turnul Eiffel este folosit ca instrument muzical - VIDEO

Turnul Eiffel este folosit ca instrument muzical de compozitorul Joseph Bertolozzi pentru materialul "Tower music". Află cum se produc sunetele.

Închide