Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Gogol Bordello a lansat un nou single, "Lost Innocent World" - AUDIO

După "Malandrino", ce ne-a reamintit de nebunia Gogol Bordello, trubadurii revin cu un nou single. Intitulat "Lost Innocent World", acesta este al doilea extras de pe noul album al trupei, "Pura Vida Conspiracy".
Gogol Bordello live

Gogol Bordello live

După "Malandrino", ce ne-a reamintit de nebunia Gogol Bordello, trubadurii revin cu un nou single. Intitulat "Lost Innocent World", acesta este al doilea extras de pe noul album al trupei, "Pura Vida Conspiracy". Materialul discografic va fi lansat pe 23 iulie 2013 și este produs de Andrew Scheps, cunoscut pentru colaborările cu Red Hot Chili Peppers și The Mars Volta.

Gogol Bordello

Gogol Bordello (Foto: www.sebastiankim.com)

Excentrici și cu un mix cultural imbatabil, Gogol Bordello transmit o bună-dispoziție contagioasă. Trupa este compusă dintr-un ucrainian, doi ruși, un israelian, un etiopian, un ecuadorian, un american, o chinezoaică scoțiană și o thailandeză americană. Rezultatul este o muzică tradițională țigănească cu acorduri de vioară, tobe, trompete, acordeon și saxofon, adică un punk-cabaret nebun și antrenant. "Pura Vida Conspiracy" vine după albumul "Trans-Continental Hustle", lansat pe 27 aprilie 2010. Acesta a fost cel mai bine cotat material al celor de la Gogol Bordello, piesa "Immigraniada" (We Comin’ Rougher) de pe album fiind promovată intens pe canalele radio de nișă din America și nu numai.

"Pura Vida Conspiracy" conține 12 piese, melodiile ce vor promova albumul fiind  "We Rise Again" și "Malandrino". În ce privește sound-ul, membrii trupei promit o evoluție, interesul central al muzicii Gogol Bordello rămânând același: explorarea potențialului uman.

"Majoritatea oamenilor încearcă să-și țină lucrurile în cutii. Eu evit să fac asta. Mesajul din spatele acestui album este încercarea de a te cunoaște pe tine în afara barierelor societății și a naționalităților. Fiecare cultură e o mască utilă, dar până la urmă e doar o mască. Pentru a cunoaște omul din tine trebuie să treci de toate măștile. Petrecându-mi ultimii 5 ani în America Latină am realizat că nu voi putea fi niciodată argentinian sau brazilian, la fel cum nu voi fi niciodată ucrainean. Dacă există în tine acel spirit al umanității, nu te poți integra pur și simplu în alte culturi. Pentru a fi un adevărat cetățean al lumii trebuie să fii rupt de toate aceste categorii și culturi." - Eugene Hutz, vocalistul Gogol Bordello

Cu un pas înainte către idealul Gogol Bordello, și anume acela de a găsi un stil muzical universal, vă invităm să ascultați noul single al trupei, "Lost Innocent World".

Citește mai multe despre Gogol Bordello
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prince a lansat melodia "Ain't Gonna Miss U When U're Gone" - AUDIO

Prince a lansat un nou single intitulat "Ain't Gonna Miss U When U're Gone". Melodia este inclusă pe albumul "Plectrum...

Închide