Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

George Michael lucrează la un nou album după o pauză de 9 ani

George Michael lucrează la un nou album după o pauză discografică de 9 ani. Deși artistul se află încă în recuperări după accidentul de mașină în care a fost implicat, acesta se simte deja mult mai bine.
George Michael

George Michael

George Michael a început să lucreze la un nou album. Recent externat din spital, după accidentul de mașină în care a fost implicat pe 16 mai, artistul britanic a revenit la activitatea muzicală după o pauză discografică de 9 ani. Conform purtătorului de cuvânt al artistului, acesta se simte mult mai bine, perioada de două săptămâni petrecută în spital sub supravegherea medicilor ajutându-l să-și revină aproape complet.

George Michael

George Michael

"George se simte foarte bine. Lucrează la un nou album", a declarat recent purtătorul de cuvânt al artistului.

Pe data de 16 mai, George Michael a fost dus de urgență la spital după ce a căzut din mașina sa, în timp ce aceasta circula pe autostrada M1 din Hertfordshire, Anglia. Potrivit unui martor ocular, artistul a căzut din mașină în timp ce încerca să închidă ușa autoturismului aflat în mișcare. Aceasta a declarat pentru BBC News că l-a văzut pe George Michael întins pe șosea și sângerând și a alergat să-l ajute, între timp ajungând și echipajul medical. Cu toate că a sângerat abundent și a suferit leziuni la nivelul craniului, artistul nu și-a pierdut cunoștința. A fost transportat de urgență la spital pe cale aeriană și a stat sub supravegherea doctorilor timp de aproape 2 săptămâni.

Viteza pe care o avea mașina în momentul accidentului era de peste 100 km/h, iar autostrada era una foarte circulată. Încă nu se cunoaște adevăratul motiv pentru care artistul a căzut din mașina, autoritățile deschizând recent o investigație pentru a afla ce s-a întâmplat. Între timp, zvonurile din presă nu au întârziat să apară, iar tentativa de suicid nu a fost exclusă. Acestea au fost alimentate și de faptul că artistul s-a internat la începutul anului într-o clinică specializată întrucât suferea de anxietate severă. Pe de altă parte, o sursă apropiată artistului a declarat pentru ziarul The Mirror că este absurd să credem că Michael a vrut să se sinucidă întrucât este foarte fericit cu viața sa și cu noul album la care lucrează.

George Michael, în vârstă de 49 de ani, nu a mai lansat un material discografic din 2004, deși "Patience" a fost un album de succes. Vândut în peste 4 milioane de exemplare în întreaga lume, albumul a debutat pe primul loc în topurile din UK. Ultimul album al artistului a inclus hituri precum "Amazing", "Freeek!", "Shoot the Dog" sau "Flawless (Go to the City)".

George Michael - "Amazing"

Citește mai multe despre George Michael
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amaranthe a lansat un nou clip, "Burn With Me" - VIDEOCLIP

După apariția videoclipului, "The Nexus", formația suedeză Amaranthe a lansat cel de-al doilea video de promovare al ultimului album apărut...

Închide