Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Gelozie cu umor în Connect-R - "Dă-te-n dragostea mea" - VIDEOCLIP

Connect-R a lansat clipul single-ului "Dă-te-n dragostea mea". Artistul a ales o abordare amuzantă pentru certurile dintr-un cuplu ce pornesc de la gelozie.

Connect-R a lansat videoclipul piesei "Dă-te-n dragostea mea", pentru care a ales o abordare plină de umor. Clipul, pe care îl puteți urmări mai jos, a fost realizat de frații Richard și Claudiu Stan de la Vision Production, care au semnat și videoclipurile melodiilor "Vedeta mea" și "Need ya' (Arando Marques)".

Connect-R - "Dă-te-n dragostea mea"

Connect-R - "Dă-te-n dragostea mea"

De când a apărut, cântecul a trezit controverse din cauza versurilor. Au existat numeroase speculații privind persoana care l-a inspirat să compună această piesă, iar unii chiar au considerat că reprezintă o jignire la adresa femeii. Adevărul este cât se poate de departe de toate aceste interpretări. De fapt, prin "Dă-te-n dragostea mea", artistul a vrut să creeze o notă stilistică particulară despre iubire.

"Din dragoste pentru persoana iubită suport cu pieptul în față toate situațiile grele în care ea mă pune, bineînțeles din gelozie. Expresia face trimitere directă la Corintieni 1:13 din Noul Testament, unde Pavel dă cea mai frumoasă definiției a dragostei" - Connect-R

Scenariul clipului pornește de la binecunoscutele certuri de gelozie aprinse de un like pe Facebook la poza unei femei sexy. Iubita lui Connect-R se înfurie atât de tare încât pleacă din apartament, lăsând în urmă vesela spartă și inima artistului frântă și derutată. Următoarea zi, Connect-R este răpit în plină zi, aruncat într-o dubă și dus în pădure, unde un bărbat dubios îl amenință. Nedumerit de ce se întâmplă, artistul descoperă că iubita sa a gândit întreaga șaradă. Răzbunarea nu se oprește aici, iar Connect-R ajunge singur în pădure. Într-un final, reușește să găsească drumul spre casă, dar când intră în apartament are parte de încă o surpriză. Povestea este fragmentată de cadre cu artistul ce cântă pe un heliport alături de trupa și dansatorii săi. Alături de aceștia apare din când în când și un personaj simpatic.

Connect-R - "Dă-te-n dragostea mea"

Citește mai multe despre Connect-R
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mandinga va concerta în premieră la Londra

Mandinga va avea la sfârşitul acestei săptămâni primul său concert la Londra. Trupa va cânta sâmbătă, 15 iunie, în clubul...

Închide