BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Florin Grozea (Hi-Q) va susține un workshop dedicat muzicii românești

Florin Grozea de la Hi-Q va susține un workshop despre noua sa carte "Hit Yourself: 100 de idei de la pasiune la marea lovitură" și industria muzicală

Florin Grozea

Florin Grozea vine în showroom-ul djsuperstore joi, pe 13 iunie 2013, de la ora 16:00, pentru un workshop dedicat scenei muzicale din România, desfășurat odată cu lansarea cărții "Hit Yourself: 100 de idei de la pasiune la marea lovitură". Fie că vrei să te lansezi ca DJ în main-stream, fie că vrei să te perfecționezi, sfaturile din interiorul industriei muzicale sunt bine-venite pentru a merge mai departe cu succes.

Florin Grozea a lansat cartea "Hit Yourself: 100 de idei de la pasiune la marea lovitură"

Florin Grozea a lansat cartea "Hit Yourself: 100 de idei de la pasiune la marea lovitură"

Florin Grozea, compozitor și producător muzical cu experiența de 17 ani în industria muzicala, va prezenta prima carte inspirațională din muzica românească. În cadrul workshop-ului, Florin Grozea va vorbi despre industria muzicală din România: ce înseamnă un label, despre ce vor casele de discuri de la tine și cum trebuie să portți discuțiile cu ele, despre ce este un PR sau un Publisher, despre tot ce înseamnă drepturi de autor și ce e cel mai bine sa faci cu compozițiile tale și multe alte lucruri pe care învei doar în ani de experiență.

Acesta va da celor prezenți idei despre cum pot deveni artiști renumiți, va dezvălui secretele din spatele scenei și va face o prezentare succintă a cărții lansate recent, în prima zi de Bookfest. "Hit Yourself: 100 de idei de la pasiune la marea lovitură" face parte din seria "100 de idei" de Florin Grozea și își dorește să vină în ajutorul tinerilor care vor să intre în industria muzicală. După cum spune și titlul cărții, aceasta conține 100 de idei și sfaturi practice din zece domenii ale industriei muzicale alături de povestiri din culisele carierelor artiștilor români de succes internațional precum Morandi, Deepside Deejays, Deepcentral sau Edward Maya.

Înscrierea la workshop se face online, pe site-ul oficial al magazinului djsuperstore.ro. Atenție, numărul locurilor la eveniment este limitat.

Hi-Q - Strada Mea Intro (albumul "Când Zâmbești" 2012)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rock'n'roll-ul revine. The Strypes: "Hometown Girls" - VIDEOCLIP

The Strypes, puștii britanici care s-au născut cu blues-ul și rock and roll-ul în sânge, au lansat o nouă piesă,...

Închide